YLISTETTY LA LA LAND ELOKUVA – UPEANA SINFONIAORKESTERIN SÄESTÄMÄNÄ

Henkeäsalpaavan upea, alkuperäinen musikaalielokuva esitetään nyt ensimmäistä kertaa konserttina aidon sinfoniaorkesterin säestyksellä lauantaina kesäkuun 17. päivä Hartwall Areenalla. Yleisöllä on mahdollisuus kokea ylistetyn ja musiikistaan Oscar-palkitun LA LA LAND -elokuvan unohtumaton magia teräväpiirtona 13-metriseltä valkokankaalta ja massiivisen sinfoniaorkesterin säestämänä.

Yleisöt ympäri maailman hurmannut LA LA LAND vie katsojan osaksi Hollywoodin kiehtovaa huumaa. Upea elokuvakonsertti herättää arjen ja unelmien parissa kamppailevien Mian (Emma Stone) ja Sebastianin (Ryan Gosling) tarinan henkiin, tuoreen Oscar -voittaja Justin Hurwitzin unohtumattoman musiikin parissa. Hurwitz palkittiin elokuvasta kahdella Oscarilla; parhaasta musiikista ja kappaleesta ”City of Stars”.

Damien Chazellen käsikirjoittama ja ohjaama elokuva on kerännyt ylistäviä arvioita niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin, saavuttaen mm. 7 Golden Globe- ja 6 Oscar-palkintoa. Elokuva sai parhaan ohjaajan (Damien Chazelle), naispääosan (Emma Stone), lavastuksen, kuvauksen, musiikin ja kappaleen Oscar -palkinnot, ollen näin palkintojen määrässä gaalan suurin voittaja.

Konsertin lipunmyynti alkaa perjantaina 10. maaliskuuta klo 9 Ticketmasterissa. Lippujen hinnat alkaen 39 euroa.

Konsertin järjestäjänä toimii Loud’n Live Promotions Ltd.