Vauhtiajojen rataohjelmaa

Monster truckit kaasuttelevat taas Seinäjoen Vauhtiajoilla! Isoilla renkailla ja hyvillä jousituksilla varustetut ajoneuvot viihdyttävät niin lapsia kuin aikuisia. Korkeat hypyt ja pienempien autojen murskaaminen kuuluu usein osaksi Monster-showta.Tämä on pakko nähdä!
Käy katsomassa ennakkoon hurja hyppy alla olevasta videosta.

Tänä kesänä uutena kilpailumuotona nähdään Time Attack Sprint, jossa kilpailun tulokset ratkaistaan nopeimman kierrosajan perusteella. Luvassa on siis toden teolla vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Kilpailun tulokset ratkaistaan niin, että kilpailijat ajavat yhden lämmittelykierroksen ja suoritus alkaa ”lentävällä” lähdöllä. Kerralla suoritustaan on tekemässä kolme autoa noin 10 sekunnin väleillä. Edellisten kolmen kilpailijan ollessa radalta jäähdyttelykierroksella, on jo kolme seuraavaa samaan aikaan lämmittelykierroksella. Kaikki kilpailijat ajavat 2-3 settiä, riippuen kilpailija määrästä. Suorituksista nopein aika ratkaisee kilpailun tuloksen.