SEINÄJOEN VAUHTIAJOT RACE & ROCK -FESTIVAALIN ENNAKKOLIPUNMYYNTI EDELLÄ VIIMEVUOTTA!

Tällä viikolla starttaavat Seinäjoen Vauhtiajot, järjestetään Neljättätoista kertaa 3.-6.8.2017 Tämän vuoden Vauhtiajot luottaa vahvasti kotimaisen esiintyjäkaartin voimaan, kun keskustassa järjestettävän iltapahtuman esiintymislavoille astelee yli 30 kotimaista tähtiartistia. Suomen ainoa katurata Kapernaumissa toimii puolestaan näyttämönä rata-autoilun huippuluokille. Vauhtiajojen rata-alueella tapahtuu tänä vuonna niin maassa kuin ilmassakin.

Seinäjoen Vauhtiajoissa kävi viime vuonna n. 54.000 kävijää ja tämänvuotisen tapahtuman tavoitteena on vähintäänkin ylittää tuo viime vuoden kävijämäärä, kertoo promoottori Kalle Keskinen. Ennakkolipunmyynti onkin käynyt vilkkaana, erityisesti VIP ja Guest -lippujen osalta, hän jatkaa.

Vauhtiajot starttaa tämän viikon torstaina heti kivenkovalla ohjelmistolla. Avajaisillan käynnistää Kauhajoelta kotoisin oleva, tämän kevään Vain Elämää -sarjastakin tutuksi tullut Irina. Muita illan artistitähtiä ovat Apulanta, Eppu Normaali, J. Karjalainen, Lauri Tähkä, Nikke Ankara, Roope salminen & Koirat sekä Teflon Brothers.

Vauhtiajojen iltapahtuman esiintyjäkaartiin kuuluu kokonaisuudessaan 30 kotimaista artistia:

Eppu Normaali, Lauri Tähkä, Juha Tapio, Yö, J. Karjalainen, Apulanta, Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Chisu, The 69 Eyes, Erin, Poets of the Fall, Teflon Brothers, Irina, Nikke Ankara, Roope Salminen & Koirat, Kotiteollisuus, Pauli Hanhiniemi & Retkue, Jonne Aaron, Petra, Anssi Kela, Anna Puu ja Neljä Ruusua. Lisäksi oman lisämausteensa ohjelmistoon tuo The Comedians – Rokkaavat kärkikoomikot (Sami Hedberg, Niko Kivelä, Mika Eirtovaara ja Jacke Björklund).

Vauhtiajojen rata-ohjelmaan on tänä vuonna panostettu enemmän kuin koskaan ja vauhtia tullaan viikonlopun aikana näkemään niin maassa kuin ilmassakin. Kapernaumin katuradalla kuullaan moottorien pärinää tuutin täydeltä, kun ohjelmasta vastaavat mm. Suomen suosituin rataluokka Legends, näyttävä Grand Turismo -luokka ja kumia sauhuttavat drifting- autot. Vauhdin ystäviä hemmotellaan myös mm. Motocross stunt show:lla, monsteriajolla, Nascar-näytösajolla, sekä taitolentonäytöksellä. Tapahtumassa järjestetään lisäksi American Car -meeting, joka kokoaa Vauhtiajoihin kattauksen jenkkiautoja yleisön ihailtavaksi.

Rata-alueella nähdään kokonaisuudessaan seuraavat huippurataluokat ja näytösajot:

LEGENDS * GRAND TOURISMO * TOURING CARS * CROSSCART * DRIFTING * TIME ATTACK SPRINT *SUPER MOTO * FMX FREESTYLE SHOW * MONSTER * NASCAR NÄYTÖSAJO * TAITOLENTONÄYTÖS * STUNTFREAKS TEAM * TUNING CARSHOW * AMERICAN CAR MEETING*

Lisätietoja aikatauluista, lipuista, sekä maakunnista ajavista festivaali bussien aikatauluista nettisivuilta www.vauhtiajot.fi

Ennakkoliput Lippupiste ja Tiketti.