Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio -elokuvakonsertti Metro Areenalla siirtyy

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio -elokuvakonsertti Metro Areenalla siirtyy tuotantoteknisistä syistä aiemmasta päivämäärästä lokakuulta helmikuulle 2018.

Uusi konserttipäivä on 10.2.2018. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myöhemmin järjestettävään konserttiin. Konsertti alkaa samaan kellon aikaan kuin aiempikin kello 19.30.

Jos uusi päivämäärä ei sinulle sovi, on liput mahdollista palauttaa Lippupisteelle tai Tikettiin joulukuun loppuun 31.12.2017 mennessä. Tarkistathan lipusta kumman lipputoimiston lippu kyseessä ja palautuksessa toimit tämän lippukaupan ohjeiden mukaan.

Rahojen palautus 

Lippupiste

Voit hakea lippurahojen palautusta alla olevasta linkistä:

web.lippu.fi/palautus

Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa suoraan kyseiseen myyntipisteeseen.

Lisätiedot: www.lippu.fi/palautus

Tiketti

Mikäli uusi päivä ei sovi, ennen 22.9.2017 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy,Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen:info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa 31.12.2017 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta.

Tapahtumanjärjestäjä ja lipunmyyntiyritykset pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.