La La Land -elokuvakonsertti 26.10. on peruttu

La La Land -elokuvakonsertti Hartwall Arenalla siirtyy 26.10. päivämäärästä tulevaisuuteen. Koska järjestäjä ja ulkoimainen yhteistyökumppani eivät pysty antamaan heti uutta päivämäärää, on päädytty peruuttamaan kyseinen esitys tässä kohtaa kokonaan. Ostetuista lipuista annetaan rahat takaisin ja ne voi saada toimimalla alla olevan Ticketmasterin ohjeen mukaisesti. Toivottavasti uusi aika esitykselle löytyy lähitulevaisuudessa.

Tapahtumajärjestäjä ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa ja harmia.

Lippujen palautus:

Pääsyliput voi käydä palauttamassa Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta: http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html?language=fi-fi

Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan lipun hinta (ei käsittely- tai toimitustapakuluja).