Räp-tähti The Game Suomeen kymmenen vuoden tauon jälkeen – starttaa Euroopan-kiertueensa Helsingistä

Tulevan Westside Story –albumin myötä kiertueelle lähtevä jenkkiräppäri The Game esiintyy Helsingin The Circuksessa helmikuun 28. päivä.

Suomessa viimeksi vuonna 2007 esiintynyt West Coast räpin kärkinimiin lukeutuva The Game lähtee Euroopan-kiertueelle uuden albumin myötä. Westside Story nimeä kantava albumi on järjestyksessään hänen yhdeksäs studioalbumi ja Gamen omien sanojen mukaan myös todennäköisesti hänen viimeisensä. Albumilla tullaan kuulemaan vierailijoina muun muassa Kendrick Lamaria, Jeremihia ja Young Thugia.

Tulevan albumin materiaalin on sanottu muistuttavan Gamen alkuaikojen kappaleita. Huhujen mukaan albumia onkin tuottamassa myös legendaarinen huipputuottaja Dr. Dre, joka on tuottanut aiemmin Gamelle sellaisia hittejä kuin How We Do ja Hate It Or Love It.

Lukuisten hittibiisien ansiosta The Gamen kappaleet ovat keränneet muun muassa Youtubessa yhteensä noin miljardi näyttökertaa. Lisäksi Gamen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli kymmenen miljoonaa kappaletta.

Pian 38-vuotta täyttävä Game, Jayceon Taylor, on kotoisin Yhdysvaltojen länsirannikolta Comptonista, Kaliforniasta. Paljon huomiota sanoituksillaan ja käytöksellään herättävä Game on muun muassa vuosien saatossa ajautunut erimielisyyksiin useammankin räppärin kanssa.

Liput The Gamen keikalle tulevat myyntiin perjantaina 24.11. klo 9:00 Ticketmasteriin.

The Game: Westside Story Tour
28.2.2018 Helsinki, The Circus
Liput: 39€ / 50€
Ikäraja: 18

Tapahtuman järjestää:
Loud’n Live Promotions Oy