VIIDETTÄTOISTA KERTAA JÄRJESTETTÄVÄ VAUHTIAJOT JULKAISEE LISÄÄ ESIINTYJIÄ

VIIDETTÄTOISTA KERTAA JÄRJESTETTÄVÄ SEINÄJOEN VAUHTIAJOT JULKAISEE TOISEN KATTAUKSEN ESIINTYJIÄÄN ENSI KESÄLLE:

APULANTA, KLAMYDIA, JUHA TAPIO, THE RASMUS, KOLMAS NAINEN, MICHAEL MONROE SEKÄ HAPPORADIO!

Takaisin heinäkuulle siirtyvä Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi marraskuussa ensimmäisen kattauksen esiintyjiään tulevalle kesälle. Nyt on vuorossa toinen kattaus, joka on selkeästi rokkaavampi kuin alkupalat.

Nyt julkaistaan iltatapahtuman osalta seitsemän artistia. Itseoikeutettuna julkistetaan mukana olevaksi yhtye, joka oli soittamassa myös ensimmäisillä Vauhtiajoilla. Festarikansalle piiskaa tarjoilee ankaralla kädellä Apulanta. Viime vuonna heitä ei näkynyt, ja paljon heitä toivottiin. 30-vuotias Klamydia tekee paluun Kirkkokadulle. Pohjanmaalla kesän ainoan keikkansa heittää Elämän Tarkoituksestakin laulava Kolmas Nainen.

Aina varsinkin Vauhtiajojen naiskävijöiden toiveissa oleva Juha Tapio täydentää 15. juhlakertaa sillä valtavalla lavakarismalla, joka täyttää niin kirkkoja kuin halleja. X-Factoryä tuomaroiva Michael Monroe kuuluu ehdottomasti Vauhtiajojen legendaarisiin vakioesiintyjiin. Osa kysyy tuoreinta Vain Elämää esiintyjälistaa katsoessaan, että ”Kuka v*tun Aki Tykki?” Aki on tunnettu esimerkiksi halustaan päästä pois Kalliosta tai kertomuksesta Taviksista. Akihan on Happoradiosta.  Viimeisenä tällä kertaa julkaistavana yhtyeenä on The Rasmus. Edellisen kerran, kun tämä yhtye nousi Vauhtiajojen lavalle, sai yleisö kokea jotain harvinaista, kun yhtyeen alkuperäinen rumpali kävi heittämässä kappaleen bändin kanssa.

Kolmas kattaus artisteista tullaan julkaisemaan vielä helmikuun aikana. Jälkiruoka eli loput artisteista esitellään maaliskuun alkupuolella. – Tällä hetkellä tilanne on juhlavuoden ohjelmiston kanssa oikein hyvä, koska ainakin tähän saakka voidaan sanoa, että olemme saaneet kiinni kaikki artistit, keitä olemme halunneetkin. Uskomme, että voimme esitellä lopullisessa muodossaan maaliskuussa Seinäjoen Vauhtiajojen historian laajimman ja parhaimman ohjelmistokokonaisuuden, kertoo promoottori Keskinen.

Nykymuotoisena 15. kertaa järjestettävä tapahtuma pidetään 19.-22. heinäkuuta. Päivät jakautuvat tuttuun tapaan; kolme iltaa kadulla ja kaksi päivää radalla.

Iltatapahtuma-alue pysyy samalla paikalla ja suunnitelmalla kuin kahtena edellisenä vuotena. Kaksi lavaa sijoittuvat jälleen Kirkkokadulle ja ammattikoulun sisäpihalle. – Tapahtuma-alueeseen pyrimme panostamaan juhlavuoden arvoisesti, niin yleisön viihtyvyyden kuin palveluidenkin kannalta, toteaa Keskinen.

Aikaisemmin julkaistut artistit: JVG, KAIJA KOO, POPEDA, YÖ, ELLINOORA SEKÄ ELONKERJUU!

LIPUNMYYNTI:

Vauhtiajojen 3pv, 3pv guest ja gold vip -liput ovat myynnissä erikoishinnalla aina helmikuun loppuun saakka Lippupisteessä Tiketissä