Pet Shop Boys tähdittää Wasa Open Airia elokuussa!

Elektronisen popin brittijätti Pet Shop Boys esiintyy lauantaina 4. elokuuta Wasa Open Air -konsertissa, joka koetaan Vaasan Elisa Stadionilla. Samalla Wasa Open Air palaa tapahtumakartalle vuoden tauon jälkeen. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

Laulaja Neil Tennantin ja kosketinsoittaja Chris Lowen popduo Pet Shop Boys on yli 100 miljoonaa albumia myynyt konkariyhtye. Yhtye on aiemminkin tähdittänyt suomalaisia festivaaleja. Edellisen kerran kaksikko nähtiin Suomessa vuonna 2017 ennakkoon loppuunmyydyssä The Tall Ships Races Music Festival -tapahtumassa Turun Linnanpuistossa. Duon tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet ”West End Girls”, ”It’s a Sin” ja ”Always On My Mind”. Viimeisin albumi ”Super” on vuodelta 2016.

Yhteensä Pet Shop Boys on esiintynyt Suomessa seitsemän kertaa, viime kesän lisäksi vuonna 1991 ja 2009 Helsingin jäähallissa, 1997 ja 2013 Ruisrockissa, 2014 Pori Jazzeilla sekä 2015 Flow Festivalilla.

Ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 12. maaliskuuta Lippupisteessä sekä Tiketissä.

Liput:
Perusliput alk. 69 EUR
Priorityliput alk. 99 EUR
VIP-liput alk. 149 EUR

Pet Shop Boys är Wasa Open Airs huvudartist i augusti!

Den elektroniska popens brittiske jätte, Pet Shop Boys, uppträder lördagen den 4 augusti vid Wasa Open Air, som i år ordnas vid Elisa Stadion i Vasa. Samtidigt återvänder Wasa Open Air till evenemangskartan efter ett års paus. Fler artister kommer att släppas senare.

Sångaren Neil Tennant och keyboardisten Chris Lowe bildar Pet Shop Boys. Den erfarna popduon har sålt över 100 miljoner album. Bandet har tidigare uppträtt på diverse festivaler i Finland. Duon sågs senast i Finland på slutsålda The Tall Ships Races Music Festival 2017 i Åbo slottspark. Duons mest kända hits inkluderar bl.a. ”West End Girls”, ”It’s a Sin” och ”Always On My Mind”. Det senaste albumet ”Super” är från 2016.

Totalt har Pet Shop Boys uppträtt sju gånger i Finland: Förutom förra sommarens show har de uppträtt år 1991 och 2009 i Helsingfors ishall, 1997 och 2013 på Ruisrock, 2014 på Pori Jazz Festival, samt 2015 på Flow Festival.

Förköpsbiljetter släpps måndagen, den 12 mars vid Lippupiste och Tiketti.

Biljetter:
Standard-biljetter fr. 69 EUR
Priority-biljetter fr. 99 EUR
VIP-biljetter fr. 149 EUR