Morrisseyn keikka peruttu

MORRISSEYS HEINÄKUUN KEIKKA PERUTTU 

HUOM! KEIKKA PERUTTU!!
Johtuen logistisista ja meistä riippumattomista asioista Morrisseyn Englannin ja Euroopan konsertit heinäkuulle ovat siiretty tulevaisuuteen. Pahoittelemme faneille aiheutunutta ylimääräistä vaivaa, mutta pyrimme saamaan uudet päivämäärät julki mahdollisimman pian. Alkuperäiset ostetut liput Lippupisteestä ja Tiketistä tullaan hyvittämään takaisin. LIHS Maailmankiertue jatkuu Mexico Citystä marraskuun 23. pv. Kiitämme kaikkia faneja tuesta ja kannustuksesta. -Morrisseyn Management

Tiketti
Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Lippupiste
Voitte hakea lippurahojenne palautusta alla olevasta linkistä:
https://web.lippu.fi/palautus/

Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.
Lisätiedot: www.lippu.fi/palautus