Pet Shop Boysin (In The Park) upea show siirtyy Helsingin Jäähalliin

Suurkonsertissa mukana myös Hurts, Faithlessin Sister Bliss sekä Darude

Pet Shop Boysin, Hurtsin, Faithlessin Sister Blissin ja Daruden konsertti 2. elokuuta siirtyy Kaisaniemen puistosta Helsingin Jäähalliin.

”On hyvin ymmärrettävää, että elokuun alussa ulkoilmakonsertissa ei pystytä tarjoamaan yleisölle täyttä Pet Shop Boysin shown elämystä, joka sisältää filmiprojektointia, taideinstallaatioita sekä upeaa valo- ja lasersuunnittelua. Tämä mielessämme konsertti on päätetty siirtää sisätiloihin, jossa yleisö pääsee kokemaan hienon esityksen sen täydessä mittakaavassa”, promoottori Kalle Keskinen kertoo,

Pet Shop Boys esiintyy juuri ennen Helsingin-keikkaansa neljä iltaa putkeen Lontoon Royal Opera Hallissa, ja Keskinen on iloinen siitä, että varsin harvoista yhtyeen kesän keikoista yksi saatiin juuri Helsinkiin. Pet Shop Boys myi Turun Linnapuiston täyteen viime vuonna ja yhtye on nähty pääesiintyjänä esimerkiksi Glastonburyssa, Roskildessä, Way Out Westissä, Tinderboxissa ja Sonar-festivaaleilla – unohtamattta viime vuosien eeppisiä esiintymisiä Rock In Riossa sekä Coachellassa.

Pet Shop Boys on muokannut viimeisen 20 vuoden aikana live-esiintymisistään ainutlaatuisia, jopa pop-musikaalin tai -teatterin mitat täyttäviä kokemuksia yhdessä luovien alojen eri huippunimien kanssa. Yhtye on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Derek Jarmanin, David Aldenin sekä David Fieldingin kanssa, ja yhtyeen vuosina 2009–2011 nähty Pandemonium-areenakiertue arvioitiin The Timesissa viiden tähden arvoiseksi ”lumoavaksi vuoden pop-spektaakkeliksi”. Niin ikään The Independent -lehti on painottanut sitä, miten Pet Shop Boys on osoittanut urallaan sen, että pop-musiikki ja korkeakulttuuri eivät ainoastaan voi elää rinta rinnan, vaan ne voivat myös muodostaa yhdessä jotain täysin erityislaatuista.

2.8.2018, Ice Hall. Helsinki
Pet Shop Boys
Hurts
Faithless / Sister Bliss DJ set
Darude

www.petsopboys.co.uk
www.inthepark.fi
www.facebook.com/InThePark.Finland/

Kaikki Kaisaniemen tapahtumaan ostetut liput käyvät myös jäähallin konserttiin ilman lipun vaihtoa.

Jäähallin konsertin lipunmyynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä tämän viikon perjantaina 13. heinäkuuta, jolloin permannon seisomapaikkojen lisäksi myyntiin tulevat myös katsomojen istumapaikat.

Pyydämme pyörätuoliasiakkaitamme ottamaan yhteyttä Tikettiin tai Lippupisteeseen, joista saa lisäinfoa pyörätuolipaikkojen sijainnista.

Kenttäliput
– Kaisaniemen konsertin kenttälipuilla on pääsy jäähallin permannolle (seisomapaikat).

Golden priority -liput
– Golden Priority -lipuilla on pääsy jäähallin permannolle sekä lavan edustalla sijaitsevalle priority-alueelle (seisomapaikat).

VIP-liput
– VIP-lipulla on pääsy permannolle sekä Priority-alueelle. VIP-vieraille on myös varattu numeroidut istumapaikat alakatsomosta, lavan sivustalta. VIP-paikat sijaitsevat katsomolohkossa C5.
– Numeroidut istumapaikkaliput annetaan Vip-passien mukana jäähallin VIp-sisäänkäynnissä.

VIP-lippujen sisältö jäähallin konsertissa:
* oma sisäänkäynti tapahtumaan
* sisäänpääsy halliin jo klo 15.30
* VIP-passi
* buffet -illallinen jäähallin Royal-ravintolassa klo 15.30–19.30
* pääsy permanolle sekä lavan edustan priority-alueelle (seisomapaikat)
* numeroitu istumapaikka alakatsomossa, lavan sivustalla (katsomolohko C5)

Lippujen palautus:
Halutessa ostetut liput voi palauttaa lippukauppaan, josta lippu on hankittu. Liput tulee palauttaa ohjeiden mukaan 23.7. klo 12.00 mennessä.

Tiketti:
– Mikäli haluat muutoksen vuoksi palauttaa lippusi, ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot).
– Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.firahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Lippupiste:
– Lippurahojen palautusta voi hakea alla olevasta linkistä:
https://web.lippu.fi/palautus/
– Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen. Lisätiedot: www.lippu.fi/palautus.