Lisa Ekdahlin Vem vet -25-vuotisjuhlakiertue Kulttuuritalolle

Ruotsin kirkkaimpiin kuuluva tähti saapuu Helsinkiin 30. kesäkuuta

Viimeisimmän Helsingin-konserttinsa kaksi vuotta sitten hetkessä loppuunmyynyt Lisa Ekdahl tuo Vem vet -juhlakiertueensa Suomeen sunnuntaina 30. kesäkuuta. Helsingin Kulttuuritalolla kuultava konsertti on osa koko vuoden kestävää Lisa Ekdahlin 25-vuotisjuhlakiertuetta – tuleehan tänä vuonna kuluneeksi tasan neljännesvuosisata Ekdahlin nimeä kantaneesta debyyttialbumista.

Menestyksekkäästi aina 22-vuotiaasta levyttänyt Lisa julkaisi viime vuonna More of the Good -albuminsa, joka on kuunneltavissa esimerkiksi täällä, ja herttainen marraskuussa julkaistu Like Mermaids -video on fiilisteltävissä nyt Youtubessa

Pääosin ruotsiksi mutta myös siis englanniksi vuosien mittaan levyttänyt Ekdahl myi jo esikoisalbumillaan nelinkertaista platinaa (yli 800 000 albumia), ja hän on voittanut lukuisia Grammis-palkintoja, näistä viimeisimmän viime vuonna Vuoden singer-songriterina När alla vägar leder hem -albumistaan. Hän on esiintynyt Skandinavian ja Euroopan lisäksi ympäri maailman, aina kaukoidässä saakka, ja hänen ainutlaatuinen lapsenomainen äänensä on hurmannut myös televisiossa esimerkiksi Ruotsin Vain elämää (Sä Mycket Bättre -ohjelmassa.

Ekdahlin 25-vuotisjuhlakiertue on oiketutetusti nimetty lauluntekijän ensimmäisen ja koko uran avanneen Vem vet -jättihitin mukaan. Biisiä on kuunneltu tähän mennessä yksin Spotifyssä yli 11 ja puoli miljoonaa kertaa.

Lisa Ekdahl aloittaa esiintymisensä maaliskuussa Ranskasta, ja juhlakiertue jatkuu tämän jälkeen Skandinaviassa.
 


lisaekdahl.com

Tapahtuman liput tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 25. tammikuuta kello 9.00 Tiketissä ja Lippu.fi:ssä.

Liput alkaen 59,00€
VIP-liput alkaen 149,00€