Jade Bird valitettavasti joutui perumaan keikkansa

Oasis-legenda Liam Gallagher, Richard Ashcroft ja
Franz Ferdinand huomenna Kaisaniemessä
– Jade Bird joutui perumaan sairaustapauksen vuoksi

Huomenna Kaisaniemen täyttää brittipopin kerma, kun Liam Gallagher, Richard Ashcroft ja Franz Ferdinand saapuvat esiintymään. Valitettavan sairaustapauksen vuoksi päivän neljänneksi esiintyjäksi bookattu Jade Bird on joutunut perumaan huomisen keikkansa.

”Jade Bird on joutunut valitettavasti peruuttamaan lauantain esiintymisensä sairaustapauksen vuoksi. Hän on pahoillaan siitä, että ei pääse esiintymään suomalaisfaneilleen ja toivoo pääsevänsä pian takaisin Suomeen keikalle. Hän toivottaa kaikille vastoinkäymisestä huolimatta mainiota festivaalipäivää”,  Jade Birdin agentuuri välittää viestiä.

Huomisen aikataulu pysyy muilta osin ennallaan, ja Kaisaniemen aurinkoiseksi luvatussa päivässä nähdään upea kattaus brittipopin tähtiä. Tapahtuma-alueen ovet aukeavat klo 16.00.