Loud’n Live Promotionsin toiminta rakentuu kolmen vahvan tuotteen pohjalle: Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisia festivaaleja, konsertteja sekä erilaisia tapahtumia – itselle ja muille.

Tapahtumatuottaminen on pitkäjänteistä ja moniulotteista toimintaa, jota on haastava kokonaisuutena hahmottaa – ennen kuin on itse ollut tekemisessä mukana. Asiakkaiden elämykset voivat syntyä pienistäkin asioista, mutta silti kokonaisuuden on oltava hallussa. Vahvuutemme palveluiden tuottajana perustuu juuri kokemukseemme isojen kokonaisuuksien organisoinnista. Käytettävissämme on myös laaja ja osaava yhteistyöverkosto, joka meille on syntynyt vuosien saatossa.

Tarjoamme osaamistamme ja verkostosuhteitamme yhteistyökumppaneidemme käyttöön niin isojen massatapahtumien kuin pienempienkin tapahtumien tuottamiseen. Olemme käytettävissänne myös tapahtumatuotannon eri vaiheissa – jos kaipaat apua tapahtumasi käsikirjoitukseen, suunnitteluun ja/tai toteutukseen, ole yhteydessä meihin.

Festivaalit

Festivaalien järjestäjänä olemme Suomen isoimpia yksityisiä toimijoita. Toteutamme yli kymmenen vuoden kokemuksella toistakymmentä erilaista festivaalia vuodessa ympäri maan. Näihin mahtuu mm. yli 10-vuotta järjestetty Seinäjoen Vauhtiajot, Wasa Open Air ja Saaristo Open, sekä useita muita paikkansa maamme tapahtumatarjonnassa vakiinnuttaneita festivaaleja. Kasvatamme aktiivisesti, mutta maltilla festivaalitarjontaamme.

Konsertit

Konserttituottajana omaamme yli 10 -vuoden kokemuksen sekä kotimaisten, että ulkomaisten artistien parista. Konserttien tuotanto keskittyy pääkaupunkiseudulle, jossa areenat tarjoavat puitteet isojenkin nimien esiintymiselle. Olemme järjestäneet mm. seuraavien artistien konsertteja: Britneys Spears, Bon Jovi, 50 Cent, Bryan Adams, Jay-Z, Guns’n’ Roses, Roxette, Toto, Within TemptationManic Street Preachers ja The Cardigans. Konserttien osalta seuraamme aktiivisesti aikaamme ja pyrimme järjestämään yleisölle esiintyjiä, jotka sytyttävät.

Tapahtumat

Tapahtumatuottajana profiloidumme niin isojen kuin pienten erilaisten tapahtumien tuottamiseen, jotka edellyttävät usein samoja tuotannollisia elementtejä kuin muutkin tapahtumamme. Olemme toteuttaneet mm. yritysten vuosijuhlia, tuotelanseerauksia, market happeningejä sekä urheilutapahtumia.

Tapahtuman suunnittelu, organisointi ja toteutus ovat aikaa vievää puuhaa. Jo olemassa olevan kokemuksemme ja yhteistyöverkostojemme avulla voimme taata edulliset hinnat ja parhaan mahdollisen laadun. Tavoitteenamme on luoda asiakkaidemme tapahtumiin samaa laatua ja elämyksellisyyttä mitä vaalimme omissakin tapahtumissamme.

Tapahtumapalvelut sisältävät mm. seuraavia palveluja:
– Suunnittelu, yhteydet ja ohjelmavaraukset
– Tapahtumatilojen kartoitus ja varaus
– Teltta- ja lavarakenteet
– Tilan somistus ja stailaus
– Catering
– Äänentoisto ja valotekniikka
– Turvallisuuspalvelut
– Tapahtuma- ja anniskelutyöntekijät
– Graafiset materiaalit ja kutsuprosessi

Esiintyjät

Vuosien saatossa hankkimamme kokemuksen sekä yhteistyöverkoston avulla pystymme kartoittamaan ja tarjoamaan myös tapahtumaanne sopivia esiintyjiä edullisesti. Kysy lisää promoottoreiltamme.