Loud’n Live Promotionsin toiminta rakentuu kolmen vahvan tuotteen pohjalle: Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisia festivaaleja, konsertteja sekä erilaisia tapahtumia – itselle ja muille.

Tapahtumatuottaminen on pitkäjänteistä ja moniulotteista toimintaa, jota on haastava kokonaisuutena hahmottaa – ennen kuin on itse ollut tekemisessä mukana. Asiakkaiden elämykset voivat syntyä pienistäkin asioista, mutta silti kokonaisuuden on oltava hallussa. Vahvuutemme palveluiden tuottajana perustuu juuri kokemukseemme isojen kokonaisuuksien organisoinnista. Käytettävissämme on myös laaja ja osaava yhteistyöverkosto, joka meille on syntynyt vuosien saatossa.

Tarjoamme osaamistamme ja verkostosuhteitamme asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden käyttöön niin isojen massatapahtumien kuin pienempienkin tapahtumien tuottamisessa. Olemme käytettävissänne myös tapahtumatuotannon eri vaiheissa – jos kaipaat apua tapahtumasi käsikirjoitukseen, suunnitteluun ja/tai toteutukseen, ole yhteydessä meihin.

Esiintyjät

Vuosien saatossa hankkimamme kokemuksen sekä yhteistyöverkoston avulla pystymme tarjoamaan tilaisuuteenne sopivia esiintyjiä edullisesti. Olkaa yhteydessä sami(at)loudnlive.fi .