Loud ’n Live Promotions Oy tuo maahamme huipputason artisteja sekä järjestää konsertteja, ulkoilmafestivaaleja ja erilaisia tapahtumia ympäri Suomea. Kymmenvuotisen taipaleemme aikana olemme tuottaneet mm. seuraavat konsertit: Britney Spears, Bon Jovi, 50 Cent, Bryan Adams, Jay-Z:n, Guns´n Roses, Avicii, Toto ja Within Temptation – sekä lukusia muita nimiä.

Ulkoilmafestivaaleihimme kuuluvat mm. Seinäjoen Vauhtiajot, Saaristo Open, Wasa Open Air sekä Kainuun Musiikkijuhlat. Festivaalien järjestäjänä yrityksemme on maamme suurimpia yksityisiä toimijoita.

Historia

Toimintamme käynnistyi Pohjanmaalla vuonna 2004 Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock – tapahtumasta. Tuosta vuodesta toimintamme on kasvanut ja kehittynyt niin, että vuonna 2013 Vauhtiajot keräsi yli 56 000 kävijää ympäri maata, ollen Suomen neljänneksi suurin tapahtuma esimerkiksi Ruisrockin jälkeen. Kymmenessä vuodessa toimintamme onkin laajentunut valtakunnalliseksi tekemiseksi sisältäen tänä päivänä erilaisia tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja ympäri vuoden.

Tapahtumatuotannon ”keltanokista” on kasvanut ammattilaisia, joiden työn hedelmät tavoittavat joka kesä noin 200 000 asiakasta ja laajan joukon tärkeitä yhteistyökumppaneita.

Arvot ja visio

Toimintamme ydinajatuksena on ollut, ja on yhä edelleen, tuottaa elämyksiä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tehtävämme on tuottaa festivaaleja, konsertteja ja tapahtumia, joissa asiakkaamme aidosti viihtyvät ja jotka jäävät mieliin ikimuistoisina kokemuksina.

Toimintamme keskeisiä periaatteita on, että elämme lähellä asiakasrajapintaa kuuntelemalla asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Tuomme tapahtumat kaupunkien keskustoihin – tapahtumat tulevat siis nimenomaan asiakkaiden luo. Tapahtumien sisällöissä ja ohjelmistojen rakentamisessa seuraamme suuren yleisön toiveita rakentamalla niistä monipuolisia ja laadukkaita kokonaisuuksia.

Monipuolinen ja valtakunnallinen tapahtumakattauksemme tarjoaa mahdollisuuden myös yhteistyökumppaneillemme saavuttaa laajan yleisön ja näkyvyyden omille brändeilleen. Teemme töitä useiden arvostettujen yritysten ja organisaatioiden kanssa, joista useiden kanssa yhteistyömme on jatkunut jo vuosia. Myös heidän tyytyväisyytensä tapahtumiemme laatuun on meille tärkeää.