Historia

Toimintamme käynnistyi Pohjanmaalla vuonna 2004 Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock – tapahtumasta. Tuosta vuodesta toimintamme on kasvanut ja kehittynyt niin, että vuonna 2013 Vauhtiajot keräsi yli 56 000 kävijää ympäri maata, ollen Suomen neljänneksi suurin tapahtuma esimerkiksi Ruisrockin jälkeen. Kymmenessä vuodessa toimintamme onkin laajentunut valtakunnalliseksi tekemiseksi sisältäen tänä päivänä erilaisia tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja ympäri vuoden.

Tapahtumatuotannon ”keltanokista” on kasvanut ammattilaisia, joiden työn hedelmät tavoittavat joka kesä noin 200 000 asiakasta ja laajan joukon tärkeitä yhteistyökumppaneita.

Arvot ja visio

Toimintamme ydinajatuksena on ollut, ja on yhä edelleen, tuottaa elämyksiä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tehtävämme on tuottaa festivaaleja, konsertteja ja tapahtumia, joissa asiakkaamme aidosti viihtyvät ja jotka jäävät mieliin ikimuistoisina kokemuksina.

Toimintamme keskeisiä periaatteita on, että elämme lähellä asiakasrajapintaa kuuntelemalla asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Tuomme tapahtumat kaupunkien keskustoihin – tapahtumat tulevat siis nimenomaan asiakkaiden luo. Tapahtumien sisällöissä ja ohjelmistojen rakentamisessa seuraamme suuren yleisön toiveita rakentamalla niistä monipuolisia ja laadukkaita kokonaisuuksia.

Monipuolinen ja valtakunnallinen tapahtumakattauksemme tarjoaa mahdollisuuden myös yhteistyökumppaneillemme saavuttaa laajan yleisön ja näkyvyyden omille brändeilleen. Teemme töitä useiden arvostettujen yritysten ja organisaatioiden kanssa, joista useiden kanssa yhteistyömme on jatkunut jo vuosia. Myös heidän tyytyväisyytensä tapahtumiemme laatuun on meille tärkeää.

Festivaalit

Festivaalien järjestäjänä olemme Suomen isoimpia yksityisiä toimijoita. Toteutamme yli kymmenen vuoden kokemuksella toistakymmentä erilaista festivaalia vuodessa ympäri maan. Näihin mahtuu mm. yli 10-vuotta järjestetty Seinäjoen Vauhtiajot, Wasa Open Air ja Saaristo Open, sekä useita muita paikkansa maamme tapahtumatarjonnassa vakiinnuttaneita festivaaleja. Kasvatamme aktiivisesti, mutta maltilla festivaalitarjontaamme.

Konsertit

Konserttituottajana omaamme yli 10 -vuoden kokemuksen sekä kotimaisten, että ulkomaisten artistien parista. Konserttien tuotanto keskittyy pääkaupunkiseudulle, jossa areenat tarjoavat puitteet isojenkin nimien esiintymiselle. Olemme järjestäneet mm. seuraavien artistien konsertteja: Britneys SpearsBon Jovi50 CentBryan AdamsJay-ZGuns’n’ RosesRoxetteTotoWithin TemptationManic Street Preachers ja The Cardigans. Konserttien osalta seuraamme aktiivisesti aikaamme ja pyrimme järjestämään yleisölle esiintyjiä, jotka sytyttävät.

Tapahtumat

Tapahtumatuottajana profiloidumme niin isojen kuin pienten erilaisten tapahtumien tuottamiseen, jotka edellyttävät usein samoja tuotannollisia elementtejä kuin muutkin tapahtumamme. Olemme toteuttaneet mm. yritysten vuosijuhlia, tuotelanseerauksia, market happeningejä sekä urheilutapahtumia.

Tapahtuman suunnittelu, organisointi ja toteutus ovat aikaa vievää puuhaa. Jo olemassa olevan kokemuksemme ja yhteistyöverkostojemme avulla voimme taata edulliset hinnat ja parhaan mahdollisen laadun. Tavoitteenamme on luoda asiakkaidemme tapahtumiin samaa laatua ja elämyksellisyyttä mitä vaalimme omissakin tapahtumissamme.

Tapahtumapalvelut sisältävät mm. seuraavia palveluja:
– Suunnittelu, yhteydet ja ohjelmavaraukset
– Tapahtumatilojen kartoitus ja varaus
– Teltta- ja lavarakenteet
– Tilan somistus ja stailaus
– Catering
– Äänentoisto ja valotekniikka
– Turvallisuuspalvelut
– Tapahtuma- ja anniskelutyöntekijät
– Graafiset materiaalit ja kutsuprosessi