HUOM UUSI ESITYSPÄIVÄ

27.9.2020

Helsingin Jäähalli

Kello 13.30 ja 17.00


Angry Birds on Ice 21. & 22.3. siirtyy syyskuulle.

Valitettavasti joudumme tekemään ikävän ilmoituksen. Tapahtuma joudutaan siirtämään tuotannollisten ongelmien vuoksi, jotka liittyvät logistisiin ongelmiin esityksen kannalta tärkeissä materiaaleissa ja henkilöstöstä Keski-Euroopasta. Tällä hetkellä epävarmuus vallitsevassa tilanteessa Keski-Euroopassa aiheuttaa aikaisempaa tarkempaa toimintaa rahdeissa ja henkilöliikenteessä. Tämä johtaa siihen, että ison tuotannon kuljetuksiin liittyvät aikataulut ja toimenpiteet vaihtelevat normaalista. Muuttuneessa tilanteessa ei enää pystytty takaamaan riittävää varmuutta kiireellisessä aikatauluissa ja tästä syystä päädyimme yhdessä tapahtuman tuotannon kanssa siirtämään esityksen syksylle ensimmäiselle mahdolliselle vapaalle ajalle kiertueen puitteissa. Tapahtuman järjestäjä ja tuotanto pahoittelevat aiheutunutta mielipahaa asiassa, mutta emme nähneet muuta vaihtoehtoa. Luethan alla olevat ohjeet tarkaan.


Lauantain 21.3. esityksien liput:

Jos olet ostanut lipun 21.3. klo 13:30 näytökseen, käy lippusi 27.9. klo 13:30 näytökseen sellaisenaan.

Jos olet ostanut lipun 21.3. klo 17:00 näytökseen, käy lippusi 27.9. klo 17:00 näytökseen sellaisenaan.

Sunnuntain 22.3. alkuperäinen lippu ei käy uudelle päivämäärälle sellaisenaan, vaan se tulee vaihtaa uuteen. Esityksiä 27.9. on kaksi ja voit vaihtaa lippusi maksutta jompaankumpaan esitykseen ottamalla yhteyttä lipunmyyntipisteeseen (Lippupisteeseen tai Tikettiin) 31.3.2020 klo 17:00 mennessä.

Jos uusi esityspäivä ei sovi, voit palauttaa lippusi lipunmyyntipisteeseen 22.3.2020 klo 17:00 mennessä

Lippujen palauttaminen:

LIPPUPISTE:

Mikäli uusi ajankohta ei sovi Teille, voitte hakea lippurahojenne palautusta linkistä https://web.lippu.fi/palautus/

Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.

Lisätiedot: www.lippu.fi/palautus


TIKETTI:
Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi.

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki