HELSINKI

25.9.2021
 Helsingin Jäähalli

Kello 13.30 ja 17.00


Angry Birds on Ice siirtyy vuodelle 2021.

Angry Birds on Ice 27.9.2020 siirtyy syyskuulle 25.9.2021.

 
Tapahtuma joudutaan siirtämään uudelleen syyskuulta johtuen euroopan koronatilanteesta. Olimme optimistisia keväällä, että tämä tauti olisi jo antanut periksi syksyllä, mutta valitettavasti näin ei käynyt. Tällä hetkellä epävarmuus vallitsevassa tilanteessa meillä ja Keski-Euroopassa aiheuttaa aikaisempaa tarkempaa toimintaa kaikessa mahdollisessa matkustamisesta ja kokoontumisista lähtien. Tämä on johtanut siihen, että ulkomaisen ison tuotannon kanssa ei ollut enää mahdollista matkustaa siten että kaikkien turvallisuus ja terveys olisi taattuna. Myös terveystarkastukset ja muut terveystoimenpiteet rajoittavat ulkomaista liikennettä huomattavasti. Asiakkaiden, esiintyjien, työntekijöiden ja kaikkien projektissa mukana olevien terveys ja turvallisuus on meille ensisijalla, joten yhteistyössä esiintyjät ja järjestäjä päätyivät tähän ratkaisuun.

Uusi päivämäärä on kuitenkin saatu onneksi nopeasti järjestymään joka sopii niin esiintyjien, esityspaikan kuin järjestäjän aikatauluun. Tämä uusi päivämäärä on 25.9.2021 ja paikkana edelleen Helsingin Jäähalli.
Tapahtuman järjestäjä ja tuotanto pahoittelevat aiheutunutta mielipahaa asiassa, mutta emme nähneet muuta vaihtoehtoa. Luethan alla olevat ohjeet tarkaan.


Sunnuntain 27.9.2020 liput käyvät seuraavasti:

Jos olet ostanut lipun 27.9.2020 (tai 21.3). klo 13:30 näytökseen, käy lippusi 25.9.2021 klo 13:30 näytökseen sellaisenaan.

Jos olet ostanut lipun 27.9.2020 (tai 21.3.) klo 17:00 näytökseen, käy lippusi 25.9.2021 klo 17:00 näytökseen sellaisenaan.


Mikäli uusi päivä ei sovi, niin lipun voi vaihtaa myös johonkin toiseen Loud N Live Promotionin tapahtumaan tai lahjakorttiin. Mikäli haluat palauttaa lippusi ja rahasi takaisin, niin toimithan alla olevien ohjeiden mukaisesti. Palautusaika alkaa tiistaina 22.9. ja se on mahdollista 21.11. saakka.

Lippupiste:
Lippurahojen palautusta voi hakea linkistä https://web.lippu.fi/palautus/ 21.11. asti. Pystyt valitsemaan palautuksen sijaan myös lahjakortin Loud'n Liven tapahtumiin. Lahjakortin arvo vastaa ostetun lipun summaa vähennettynä käsittelymaksulla. Loud'n Live tulee julkaisemaan vuodelle 2021 yli 60 uutta konserttia ja tapahtumaa, joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Jos haluat vaihdon lahjakorttiin, olethan yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi viimeistään 21.11. mennessä. Ilmoitathan yhteydenotossa yhteystietosi sekä tilausnumeron. 

Tiketti: 
Alkuperäiselle päivämäärälle 27.9.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan lipussa lukevan kellonajan mukaisesti. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.11.2020 mennessä. Voit valita palautuksen myös järjestäjän lahjakorttina.


Henkeäsalpaava sirkusta, taitoluistelua ja akrobatiaa yhdistelevä show  Helsingin Jäähallissa 

Angry Birds, nuo maailman tunnetuimmat linnut, suuntavat tänä talvena uusiin jännittäviin seikkailuihin. Supersuositut hahmot nähdään Helsingin Jäähallissa täysin uudessa jääshowssa. Possut ja linnut ovat jälleen napit vastakkain ja tutuksi tulleeseen kahnaukseen käydään käsiksi yllättävin keinoin.
Mutta kuka voittaa? Entä tuleeko tasapeli?

Tarina kulkee eteenpäin taidokkaiden esiintyjien siivittämänä, ja esitys on ainutlaatuinen yhdistelmä taitoluistelua, akrobatiaa sekä sirkusta. Myöskään huumoria ei ole unohdettu ja yllättävät juonenkäänteet, upeat puvut sekä maailmanluokan musiikki täydentävät koko perhettä viihdyttävää esitystä.

Esitys toteutetaan koko katsomoa ajatellen 360 asteen lavasteissa, ja Angry Birds on Ice -tuotannossa loistavat alan huippunimet: esityksen luova johtaja on Cirque du Soleil'stakin tutuksi tullut maailmankuulu ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Juraj Bencik. Koregrafiasta vastaa yli vuosikymmenen Holiday on Ice -tuotannossa vaikuttanut Slovakian entinen taitoluistelumestari Renata Aleksander.

Oman panoksensa sekä taiteellisena johtajana että koreografina on antanut myös James Tanabe, joka on urallaan toiminut sirkustaiteessa esiintyjänä ennen siirtymistään Cirque du Soleil'n taiteelliseksi johtajaksi ja sittemmin Cirque du Soleil'n executive vice presidentin tehtäviin.Angry Birds on Ice -maailmankiertue alkaa - mistäpä muualtakaan kuin - Suomesta. 

Kiertue toteutetaan yhteistyössä Angry Birdsin kotipesän Rovion kanssa, ja Suomessa esitykset mahdollistaa Loud'n Live Promotions. "Olemme innoissamme päästessämme esiintymään paikkaan, josta tämä kaikki alkoi. Se on suuri ilo, mutta myös samalla koemme isoa vastuuta. Esitykseen on panostettu paljon, jotta lopputuloksena yleisö olisi haltioissaan ympäri maailman", esityksen tuottavan Comunique-yrityksen johtaja Michal Vernansky kertoo.

www.angrybirdsonice.com/en/suomi
www.angrybirdsonice.com