Backstreet Boysien Nick Carter konsertoimaan Suomeen heinäkuussa!

Maailman suosituimpiin kokoonpanoihin 1990-luvulla lukeutuneen Backstreet Boysien jäsenenä tunnetuksi tullut Nick Carter saapuu konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Carter esiintyy yhtyeineen Helsingin Kulttuuritalossa 11. heinäkuuta. Liput maksavat alkaen 59 euroa, ja ne ovat myynnissä Lippu.fi:ssä.

Backstreet Boys on nähty Suomessa lukuisia kertoja (1999, 2005, 2008, 2009, 2014), viimeksi vuonna 2019 myyden maailmankiertueellaan Helsinki Areenan loppuun.

Nick Carter oli vain 13-vuotias liittyessään mukaan Backstreet Boys -poikabändiin. Sittemmin hän on yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana julkaissut kolme sooloalbumia ja lukuisia singlejä, joista viimeisimmän, Never Break My Heart (Not Again), vuoden 2023 lopussa.

Carter tuo Suomeen Who I Am -nimisen kiertueensa, joka on nähty meitä ennen muun muassa Etelä-Amerikassa ja Kaukoidässä. Kyseessä on hänen ensimmäinen näin laaja sooloturneensa. Suomesta Carter jatkaa Ruotsiin, jossa hän konsertoi heinäkuussa Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.

Nick Carter esittää konsertissa muun muassa kaikki Backstreet Boysin suurimmat menestyskappaleet.

– Olen tehnyt viime aikoina myös useita sooloprojektejani. Vanhat hittimme sekä uudet kappaleeni merkitsevät minulle todella paljon. Samalla ne antavat myös hyvän kuvan siitä, kuka minä olen – kiertueeni nimen mukaisesti, Carter kertoo.

Konsertin aikataulu: 

18.30 Ovet auki 

20:00 Showtime