CLANNAD
FAREWALL TOUR - JÄÄHYVÄISKIERTUE HELSINKIIN SIIRTYY UUDELLE PÄIVÄLLE!

Koronaepidemian johdosta Clannadin konserttikiertue keskeytyi ja 6.4. suunniteltu konsertti Kulttuuritalolla siirtyi tulevaisuuteen. Olemme saaneet uuden päivän viimein artistilta ja konsertin uusi päivä on 28.3.2021. Paikkana säilyy Kulttuuritalo.

Aikaisemmat liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi teille niin käytössä on muutama vaihtoehto lipun palauttamiseen löytyy tästä:

TIKETTI
LIPUN PALAUTTAMINEN / LAHJAKORTTI:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja

30.4. mennessä.

Siellä pystyt valitsemaan lahjakortin Loud'n Liven tapahtumiin joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud'n Live tulee julkaisemaan syksylle 2020 ja talvelle 2021 n. 60 uutta konserttia ja tapahtumaa joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Palautukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä Tikettiin.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan, ilmoittamalla Tikettiin lippunumerosi ja yhteystietosi.
Mikäli vaihdat lippusi kalliimpaan lippuun, veloitamme lippujen erotuksen kätevimmin sähköpostilaskulla.

LIPPUPISTE:
Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin tai toiseen saman järjestäjän tapahtumaan. Lippupiste hoitaa peruttujen tapahtumien lippupalautuksia myös lahjakortteina.

Mikäli haluat vaihtaa perutun konsertin liput lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin Lippupisteelle 30.4. mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2€/min+pvm).

Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
- asiakkaan yhteystiedot
- palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero
Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle tapahtuman järjestäjän lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita/käsittelymaksua. Lahjakortti käy vain Loud'n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin.

Lipun voi vaihtaa myös toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan. Lippuvaihdoista voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi

Lippujen palauttaminen
Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita/käsittelymaksua ja toimitusmaksuja ei palauteta).

Lippurahojen palautuksia voi hakea 30.4. mennessä tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Linkin takaa löytyvät myös yksityiskohtaisemmat palautusohjeet. Lippupisteen myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit lähettää lippujesi tiedot sekä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen: peruutukset@lippu.fi.


Clannad on yksi irlantilaisen musiikin sanansaattajista, joka yhdistää kansanmusiikin ja pop-musiikin toisiinsa. Yhtye on yksi pitkäaikaisimpia ja tunnetuimpia nimiä kautta aikain tuolla saralla (irkku/celtic/irish folk-rock). Ollut viimeksi suomessa 2012 Helsingissä ja Turussa keikoilla (molemmat täynnä) ja sitä ennen 2008. Nyt on jäähyväiskiertueella toimittuaan lähes 50 vuotta musiikin saralla. Voittanut useita grammy, bafta ja muita musiikkipalkintoja vuosien varrella. Kerää irlantilaisen ja kelttiläisen musiikin (ja samalla new-age musiikin) kuuntelijat paikalle ja siihen Kulttuuritalo ympäristönä paras mahdollinen.

Tunnetaan myös elokuva- ja tv-sarjoihin tehdyistä musiikeista. Usko jäähyväiskiertueen voimaan on suuri tämän artistin osalta.

Lippupiste ja tiketti 49/59 euroa