Wu-Tang Clanin perustajajäsen GZA
saapuu Korjaamolle 29.2.!

Räppäri esittää kriitikoiden ylistämän LIQUID SWORDS -albuminsa PHUNKY NOMADS nimisen livebändin kanssa.


GZA, joka tunnetaan myös nimellä Genius, kuuluu legendaariseen Wu-Tang Claaniin. Hän syntyi 22. elokuuta 1966 Brooklynissa, New Yorkissa, nimellä Gary Grice. GZA on laajalti tunnustettu yhdeksi hip-hop-yhteisön lahjakkaimmista sanasepistä.


Yhdessä serkkunsa, legendaarisen räppäri RZA:n ja muiden lahjakkaiden artistien kanssa hän perusti Wu-Tang Clanin vuonna 1992. Tästä hip-hop-yhtyeestä tuli nopeasti yksi rap-musiikin historian vaikutusvaltaisimmista ja menestyneimmistä kollektiiveista. GZA julkaisi soolodebyyttialbuminsa vuonna 1991 nimeltä "Words from the Genius", mikä loi perustan hänen nousulleen sooloartistina. Vuonna 1995 hän julkaisi toisen sooloalbuminsa "Liquid Swords", joka sai maailmanlaajuista tunnustusta ja jota pidettiin hip-hopin mestariteoksena.


Terävillä ja älykkäillä sanoituksillaan GZA esittelee ainutlaatuista riimittelytyyliää, sekä hänet tunnetaan eläväisestä ja runollisesta räppitavastaan, jonka sanoituksissa on usein viittauksia filosofiaan, tieteeseen ja populaarikulttuuriin. Koko uransa ajan GZA on tehnyt yhteistyötä eri taiteilijoiden kanssa ja osallistunut lukuisiin Wu-Tang Clanin projekteihin. Hän on myös julkaissut useita menestyneitä sooloalbumeja, mukaan lukien "Beneath the Surface" (1999) ja "Pro Tools" (2008).


GZA/Genius on edelleen vaikutusvaltainen hahmo hip-hop-maailmassa, ja hänen panoksensa Wu-Tang-klaaniin on ansainnut hänelle ikonisen aseman. Hänen musiikkinsa ja sanoituksensa kestävät edelleen ajan koetta ja toimivat inspiraation lähteenä monille nuorille artisteille ja faneille ympäri maailmaa.


Phunky Nomads livebändi:
Ramsey Jones / MD - rummut
Phearnone / Viulu - Koskettimet
Djibril Toure / Basso


Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 13.13. kello 10:00.
Liput alkaen 45€ Tiketistä.