Irina ja Jore Marjaranta avaavat
joulunodotuksen Seinäjoella,
Lakeuden Risti -kirkossa

Irina ja Jore Marjaranta konsertoivat Lakeuden Ristissä Irina ja Jore Marjaranta konsertoivat joulun odotuksen tunnelmissa Seinäjoen Lakeuden Ristin kirkossa lauantaina 2. joulukuuta. Konsertti jatkaa Tulkoon joulu -konserttisarjaa, 

Tulkoon joulu -konserteilla artistit tarjoavat tunnelmallisen tavan ryhtyä joulunodotukseen. Konsertissa molemmat artistit esittävät omaa tuotantoaan, sekä muutamia valikoituja joululauluja omina versioinaan. Seinäjoen Lakeuden Ristin konsertissa Irina esiintyy konsertissa oman yhtyeensä kanssa, esittäen kirkon miljööseen sovitettuja versioita kappaleistaan.

Jore Marjaranta esiintyy Lakeuden Ristissä akustisen kitaransa kera. Hän luo tunnelmaa konsertille myös tarinoinoimalla kappaleiden lomassa. Konsertissa kuullaan kertomuksia Joren uran varrelta, jonka lisäksi hän avaa laulujensa sisältöä kuulijoille. Irina on noussut yhdeksi kotimaisen popin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki albumit ovat yltäneet platinakantaan.

Jore on myös yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 hän saavutti 1000 keikan merkkipaalun. Lokakuussa 2023 Irina tekee kauan odotetun konserttikiertueen. Irina on jälleen mukana myös suositussa Ylen Elämäni biisi -sarjan viidennellä tuotantokaudella.Myös Jore Marjaranta on yksi suomalaisen musiikin kiintotähdistä ja hänetkin nähtiin syksyllä 2022 Elämäni biisi -kauden vakiovieraana. Jore ihastutti katselijat huikeilla tulkinnoillaan eri kappaleista. Jore Marjarannan 2000-luvun alussa alkaneelta soolouralta hänet tunnetaan useista menestyksekkäistä albumeista ja mun muassa "Haaveet Kaatuu", "Miten pelko lähtee" ja "Tiedän rakkaus elää" -hittisingleistä.

Irina ja Jore Marjaranta: Tulkoon joulu -konsertti
Pe 2.12. Lakeuden Risti, Seinäjoki
Liput 42 euroa

Ennakkoliput myy @tiketti.fi @joremarjarantaofficial @irinansivut @loudnlive @sjkkaupunki