7.6.2022 KAISANIEMEN PUISTO

HELSINKI

Kaisaniemen puisto
TBA

John Fogertyn Euroopan kiertue siirtyy kesälle 2023

Ikoninen rokkilaulaja sekä lauluntekijä John Fogerty on tehnyt vaikean päätöksen ja siirtää tulevaa Euroopan-kiertuettaan. Uudet konserttipäivät vuodelle 2023 ilmoitetaan myöhemmin. Ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisinaan.

Syyksi kiertueen siirtämiseen Fogerty on ilmoittanut Ukrainan tilanteen sekä useissa maissa edelleen voimassa olevat koronarajoitukset ja karanteenit.
"Ei tunnu oikealta ajalta lähteä kiertueelle Eurooppaan, sillä maailmassa on niin paljon levottomuuksia ja epävarmuutta tällä hetkellä. Esityksemme tarkoitus on juhlia ja saada fanit unohtamaan arkiset huolensa hetkeksi, mutta tällä hetkellä se ei ole kaikille mahdollista. Rukoilen, että rauha ja ihmisyys saavuttaisivat Ukrainan mahdollisimman pian", Fogerty selventää.

Kaikki ostetut liput käyvät tulevalle konserttipäivälle 2023 sellaisinaan, joten niitä ei tarvitse vaihtaa eikä palauttaa. Uusi päivämäärä julkistetaan mahdollisimman pian, ja ilmoitamme uudesta päivästä sinulle sähköpostilla.
Lisäksi järjestäjä haluaa tarjota John Fogerty -lipun säilyttäville asiakkaille pääsyn veloituksetta Duran Duran with Nile Rodgers & Chic -konserttiin Kaisaniemen puistossa torstaina 2.6.2022:

Säilytetyt liput käyvät siis sellaisenaan sekä Duran Duran with Nile Rodgers & Chic -tapahtumaan että myöhemmin julkaistavaan John Fogertyn vuoden 2023 konserttiin. Huomaathan, että Duran Duran with Nile Rodgers & Chic -konsertissa kaikki liput vastaavat peruslippua, eli lipulla on pääsy ohjelmakentälle.

Halutessasi voit myös palauttaa ostetut liput seuraavilla lomakkeilla 21.4. mennessä.
Ticketmaster: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/requests/new...
Tiketti: www.tiketti.fi/palautalippuja

Palautusmahdollisuus avataan uudelleen, kun John Fogertyn vuoden 2023 konserttipäivä julkaistaan.egendaarisen Creedence Clearwater Revival -yhtyeen keulamies John Fogerty saapuu konsertoimaan Suomeen ensi vuonna. Kesäkuun 7. päivänä Helsingin Kaisaniemen puistossa kuultava jättikeikka on osa Loud N' Live Promotionsin In The Park -konserttisarjaa, johon lukeutuu myös niin ikään samassa paikassa ensi kesäkuussa kuultava Faith No Moren, Ugly Kid Joen ja Therapy?:n tähdittämä iso konsertti.

John Fogerty on onnistunut yhdistämään bluesin, popin ja juurevan eteläisen rock'n'rollin ystävät jo 1960-luvun lopulta lähtien, jollon CCR tahkosi listakärkiä ja kultalevyjä tasaiseen tahtiin. Vuonna 1972 hajonneen ja 1993 Rock and Roll Hall of Fameen nostetun yhtyeen jälkeen Fogerty on toiminut menestyksekkäänä sooloartistina päätyen myös Songwriters Hall of Fame -artistiksi. Hän on myös ainoa Baseball Hall of Fameen nostettu musiikin tekijä Centerfield-biisin kaikuessa edelleen ympäri Yhdysvaltojen baseball-areenoita.

Grammy-palkitun Fogertyn tunnetuimpiin biiseihin lukeutuvat lisäksi muun muassa Proud Mary, Susie Q sekä Have You Ever Seen the Rain. Kaksi vuotta sitten hänen 50-vuotista uraansa juhlittiin esityksillä Wynn Las Vegas' Encore Theatessa, ja mies on loistanut myös Woodstockin puolta vuosisataa kunnioittaneessa My 50 Year Trip esityksessä Vegasissa - esiintyihän Creedence Clearwater Revival alias CCR legendaarisessa tapahtumassa vuonna 1969.

John Fogerty on jatkanut aktiivisenä levyttäjänä: mukana huhtikuussa 2020 julkaistulla Fogerty's Factory -EP-julkaisulla olivat myös hänen poikansa Shane Tyler sekä Kelsy-tytär. Fogertyn 75-vuotispäivien kunniaksi julkaistu saman niminen kokopitkä albumi ilmestyi vuosi sitten marraskuussa.

johnfogerty.com
inthepark.fi