7.6.2022 KAISANIEMEN PUISTO

HELSINKI

Kaisaniemen puisto
7.6.2022

CCR-legenda John Fogertylle jättikonsertti Kaisaniemen puistoon 7. kesäkuuta 2022

Muut tapahtuman ulkomaiset tähtivieraiijat julkaistaan alkuvuodesta,
liput myyntin ensi keskiviikkona

Legendaarisen Creedence Clearwater Revival -yhtyeen keulamies John Fogerty saapuu konsertoimaan Suomeen ensi vuonna. Kesäkuun 7. päivänä Helsingin Kaisaniemen puistossa kuultava jättikeikka on osa Loud N' Live Promotionsin In The Park -konserttisarjaa, johon lukeutuu myös niin ikään samassa paikassa ensi kesäkuussa kuultava Faith No Moren, Ugly Kid Joen ja Therapy?:n tähdittämä iso konsertti.

John Fogerty on onnistunut yhdistämään bluesin, popin ja juurevan eteläisen rock'n'rollin ystävät jo 1960-luvun lopulta lähtien, jollon CCR tahkosi listakärkiä ja kultalevyjä tasaiseen tahtiin. Vuonna 1972 hajonneen ja 1993 Rock and Roll Hall of Fameen nostetun yhtyeen jälkeen Fogerty on toiminut menestyksekkäänä sooloartistina päätyen myös Songwriters Hall of Fame -artistiksi. Hän on myös ainoa Baseball Hall of Fameen nostettu musiikin tekijä Centerfield-biisin kaikuessa edelleen ympäri Yhdysvaltojen baseball-areenoita.

Grammy-palkitun Fogertyn tunnetuimpiin biiseihin lukeutuvat lisäksi muun muassa Proud Mary, Susie Q sekä Have You Ever Seen the Rain. Kaksi vuotta sitten hänen 50-vuotista uraansa juhlittiin esityksillä Wynn Las Vegas' Encore Theatessa, ja mies on loistanut myös Woodstockin puolta vuosisataa kunnioittaneessa My 50 Year Trip esityksessä Vegasissa - esiintyihän Creedence Clearwater Revival alias CCR legendaarisessa tapahtumassa vuonna 1969.

John Fogerty on jatkanut aktiivisenä levyttäjänä: mukana huhtikuussa 2020 julkaistulla Fogerty's Factory -EP-julkaisulla olivat myös hänen poikansa Shane Tyler sekä Kelsy-tytär. Fogertyn 75-vuotispäivien kunniaksi julkaistu saman niminen kokopitkä albumi ilmestyi vuosi sitten marraskuussa.

Muut tapahtuman ulkomaiset tähtivieraat julkaistaan alkuvuodesta 2022.
Liput In The Park - John Fogerty -konserttiin tulevat myyntiin ensi viikon keskiviikkona 8. joulukuuta kello 9.00 Tiketissä ja Ticketmasterissa.

Liput alk. 79 euroa
Priority 129 euroa
VIP liput 189 euroa

johnfogerty.com
inthepark.fi