VANTAA

5.6.2022
Myyrmäki Stadion
K-18

JAMES BLUNT SUOMEEN

The Stars Beneath My Feet -kiertue rantautuu
Myyrmäki Stadionille 5. kesäkuuta 2022.

Myyrmäki Stadionilla järjestettävän konsertin oli tarkoitus olla osa artistin julkaiseman The Stars Beneath My Feet -albumin julkaisukiertuetta. Brittitähti James Blunt siirtää odotettua maailmankiertuettaan vuodella eteenpäin. Artistin oli tarkoitus esiintyä Vantaan Myyrmäki Stadionilla 6. kesäkuuta 2021, mutta vallitsevan koronaepidemian vuoksi uusi päivä Myyrmäen konsertille on sunnuntai 5. kesäkuuta 2022. 

Kaikki jo ostetut liput vuoden 2020 ja 2021 festivaaliin käyvät sellaisenaan siirtyvään tapahtumaan vuodelle 2022. Tapahtumajärjestäjä lahjoittaa jokaiselle vuoden 2020 lipulla sisään tulevalle 15 euron arvoisen lahjakortin vuonna 2021 järjestettävässä tapahtumassa käytettäväksi. Lahjakortti lunastetaan konserttipäivänä, kun paikalle saapuu vuoden 2020 lipun kanssa. Mikäli kuitenkin haluat vaihtaa tai palauttaa lipun, se on mahdollista tehdä heinäkuun 15. päivä asti.

Vaihtoehtona on vaihtaa lippu lahjakorttiin, joka käy kaikkiin Loud'n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin. Kaikki toiminnot lipun vaihdon ja palautuksen kanssa tapahtuu sen lippukaupan kautta mistä lippu on ostettu. Säilyttämällä lippusi tuet samalla meitä koronakriisin vastaisessa taistelussa.

Pyydämme huomioimaan, että lippukaupoissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten kaikenlainen asiointi hoituu kätevimmin netin välityksellä.

Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketti: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

Liput alkaen 59e ja ne ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.
Konsertin ikäraja on K18 


PERUSLIPPU 59 € 

- Pääsy ohjelmakentälle sekä katsomoon. (HUOM! Katsomo on numeroimaton ja istumapaikkoja on rajallisesti.)PRIORITY-LIPPUUN 89 € SISÄLTYY:- Pääsy ohjelmakentälle ja erilliselle Priority -alueelle sekä katsomoon lavan läheisyyteen. (HUOM! Katsomo on numeroimaton ja istumapaikkoja on rajallisesti.

- Priority -alueen omat wc-tilat sekä ravintolapalvelut.
VIP-LIPPUUN 149 € SISÄLTYY:
- Pääsy ohjelmkentälle.
- Pääsy The Stars Beneath My Feet VIP-alueelle.
- Pääsy lavan sivustan VIP-terassille.
- Pääsy katettuun VIP-katsomoon.
- Oma sisäänkäynti tapahtuma-alueelle.
- Ilmainen tavarasäilytys.
- The Stars Beneath My Feet VIP-passi ja ranneke.
- Buffet -illallinen VIP-loungessa.
- Oma anniskelun myyntipiste sekä wc-tilat.
VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla
.

Aluekartta on suuntaa antava ja siitä löytyy kuva esim. täältä:
https://www.tiketti.fi/kuvat/EL6684002_8.jpg
Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Kuukausittain liki kymmenen miljoonaa yksin Spotifyssä keräävä brittitähti James Blunt palaa Suomeen kesäkuussa 2021 suuren kysynnän siivittämänä. Vantaalla Myyrmäki stadionilla 6. kesäkuuta kuultava konsertti on osa miehen lokakuussa julkaiseman Once Upon A Mind -albumin maailmankiertuetta.James Bluntin debyyttialbumi Back To Bedlam täytti tänä vuonna 15 vuotta, ja Bluntin uran alkua voidaankin pitää yhtenä pop-historian räjähtävimmistä. Jo debyyttisingle High antoi ennakkovaroitusta tulevasta, ja You´re Beautiful -kappale räjäytti pankin totaalisesti. Tähän päivään mennessä kappaleen video on kerännyt YouTubessa yli 435 miljoonaa katselukertaa, ja Spotifyssä biisi on kerännyt niin ikään muhevan yli 406 miljoonan kerran kuuntelun.Lukuisia musiikkialan palkintoja urallaan jo nyt kahminut James Blunt on vieraillut maassamme aikaisemminkin, viimeksi Pori Jazz -festivaaleilla vuonna 2018. Miehen edellinen täysin oma konsertti kuultiin Suomessa vuonna 2009, ja James Blunt myi tuolloin Hartwall Arenan täyteen.

www.jamesblunt.com