7.6.2020, Myyrmäki Stadion
Vantaa

Megatähti James Blunt palaa Suomeen - Once Upon A Mind -kiertue rantautuu Myyrmäki stadionille 7. kesäkuuta


Kuukausittain liki kymmenen miljoonaa yksin Spotifyssä keräävä brittitähti James Blunt palaa Suomeen ensi kesäkuussa suuren kysynnän siivittämänä. Vantaalla Myyrmäki stadionilla 7. kesäkuuta kuultava konsertti on osa miehen lokakuussa julkaiseman Once Upon A Mind -albumin maailmankiertuetta.

Liput alk. 59 eur.

Liput konserttiin tulevat myyntiin ensi viikon keskiviikkona 17.12.2019 kello 9.00 Tiketissä sekä Lippupisteessä.

Konsertin ikäraja on K-18.

James Bluntin debyyttialbumi Back To Bedlam täytti tänä vuonna 15 vuotta, ja Bluntin uran alkua voidaankin pitää yhtenä pop-historian räjähtävimmistä. Jo debyyttisingle High antoi ennakkovaroitusta tulevasta, ja You´re Beautiful -kappale räjäytti pankin totaalisesti. Tähän päivään mennessä kappaleen video on kerännyt YouTubessa yli 435 miljoonaa katselukertaa, ja Spotifyssä biisi on kerännyt niin ikään muhevan yli 406 miljoonan kerran kuuntelun.

Lukuisia musiikkialan palkintoja urallaan jo nyt kahminut James Blunt on vieraillut maassamme aikaisemminkin, viimeksi Pori Jazz -festivaaleilla vuonna 2018.

James Blunt viettää tällä hetkellä ansaittua keikkataukoa, ja kevään kiertue startataan helmikuussa kahden viikon täyslaidallisella areenoita Iso-Britanniassa. Tämän jälkeen hän siirtyy manner-Eurooppaan, jossa Once Upon A Mind -kiertue aloittaa taipaleensa Belgiasta 25. helmikuuta. Australian- ja Uuden-Seelannin-kiertue on jo nyt uutisoitu loppuvuodelle 2020.
Voit katsoa James Bluntin uusimman Cold-musiikkivideon nyt täällä.


www.jamesblunt.com