6.6.2021
Myyrmäki Stadion
Vantaa

James Bluntin Myyrmäki Stadionin konsertti siirtyy kesäkuulle 2021 

Myyrmäki Stadionilla järjestettävän konsertin oli tarkoitus olla osa artistin julkaiseman Once Upon A Mind -albumin julkaisukiertuetta.

Brittitähti James Blunt siirtää odotettua maailmankiertuettaan vuodella eteenpäin. Artistin oli tarkoitus esiintyä Vantaan Myyrmäki Stadionilla 7. kesäkuuta, mutta vallitsevan koronaepidemian vuoksi uusi päivä Myyrmäen konsertille on sunnuntai 6. kesäkuuta 2021. Kaikki jo ostetut liput vuoden 2020 festivaaliin käyvät sellaisenaan siirtyvään tapahtumaan vuodelle 2021.

Tapahtumajärjestäjä lahjoittaa jokaiselle vuoden 2020 lipulla sisään tulevalle 15 euron arvoisen lahjakortin vuonna 2021 järjestettävässä tapahtumassa käytettäväksi. Lahjakortti lunastetaan konserttipäivänä, kun paikalle saapuu vuoden 2020 lipun kanssa. Mikäli kuitenkin haluat vaihtaa tai palauttaa lipun, se on mahdollista tehdä heinäkuun 15. päivä asti.

Vaihtoehtona on vaihtaa lippu lahjakorttiin, joka käy kaikkiin Loud'n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin. Kaikki toiminnot lipun vaihdon ja palautuksen kanssa tapahtuu sen lippukaupan kautta mistä lippu on ostettu. Säilyttämällä lippusi tuet samalla meitä koronakriisin vastaisessa taistelussa.

Pyydämme huomioimaan, että lippukaupoissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten kaikenlainen asiointi hoituu kätevimmin netin välityksellä.

Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketti: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen