JOSÉ CARRERAS

PERUTTU! 
03.04.2020 Helsingin Jäähalli
Helsinki 

Liput:

Permanto etuosa (Silver VIP) 199e
Permanto etuosa (Royal VIP) 239e
Permanto keskiosa 129e
Permanto takaosa 119e
Alakatsomo 99e
Yläkatsomo 79e

Silver VIP

• Jose Carreras VIP-passin
• buffet-illallisen Peto-klubilla kello 17:00-19:00 • Istumapaikat permannon etulohkoissa


Royal VIP

• Jose Carreras VIP-passin
• Buffet-illallisen Royal-ravintolassa klo 17-19
• Istumapaikat permannon parhailta paikoilta
• Ovet auki klo 17.00 sis. eteispalvelut
• Ovet kello 17:00 sis. eteispalvelut

José Carrerasin viimeinen maailmankiertue - Farewell To Music

Pandemia aiheutti sen, että tapahtumat kiellettiin keväältä 2020. Siitä asti olemme yrittäneet löytää uutta päivää esitykselle yhteistyössä artistin ja esiintymispaikkojen kanssa.  Valitettavasti pitkällisten neuvotteluiden jälkeen joudumme ilmoittamaan, että emme löytäneet sopivaa päivää uudelle konsertille, joka olisi sopinut kaikille kolmelle (järjestäjä, artisti ja mahdolliset esiintymispaikat) asettamamme takarajan puitteissa.

Tästä syystä joudumme perumaan kokonaan suunnitellun Jose Carrerasin konsertin Helsingin Jäähallissa 3.4. Päätös tehtiin raskain mielin ja viimeiseen asti koitimme sopivaa päivää löytää.

Järjestäjä ja artisti pahoittelevat aiheutunutta mielipahaa. Luonnollisesti lipun saa palauttaa ja siitä on mahdollisuus saada rahat takaisin kolmella eri tavalla: Lahjakortti Loud'n Live Promotionsin tapahtumiin, vaihto suoraan toiseen Loud'n Live Promotionsin tapahtuman saman arvoiseen lippuun tai lipun hinnan palautus tilille ilman palvelumaksun/käsittelymaksun osuutta. Loud'n Live tulee julkaisemaan syksylle 2020 ja talvelle 2021 n. 60 uutta konserttia ja tapahtumaa joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Palautukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä lippukauppaan mistä lipun ostit.


TIKETTI:
LIPUN PALAUTTAMINEN / LAHJAKORTTI:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun. 

Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan, ilmoittamalla Tikettiin lippunumerosi ja yhteystietosi.

Mikäli vaihdat lippusi kalliimpaan lippuun, veloitamme lippujen erotuksen kätevimmin sähköpostilaskulla.


LIPPUPISTE:

Lahjakortti
Mikäli haluat vaihtaa perutun esityksen lipun lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/min+pvm).
Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:

  • asiakkaan yhteystiedot
  • palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero

Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle esityksen järjestäjän lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita.


Lipun voi vaihtaa myös toisen järjestämämme tapahtuman lippuun. Lista tapahtumista löytyy täältä: https://www.loudnlive.fi/

Lippurahojen palautus:
Lippurahojen palautusta voi hakea linkistä https://web.lippu.fi/palautus/
Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.
Lisätiedot: www.lippu.fi/palautus


Suomalaiset klassisen musiikin ja oopperan ystävät saavat nauttia maailmankuulun espanjalaisen tenorin José Carrerasin suurenmoisista lauluesityksistä vielä kerran, kun ​Farewell To Music​ -niminen jäähyväiskiertue tuo hänet Helsingin jäähalliin lokakuun 9. päivä konsertoimaan. José Carreras on kertonut tämän kiertueen jäävän hänen pitkän uransa viimeiseksi. Konsertissa Vantaan Viihdeorkesteria johtaa kapellimestari David Giménez.

José Carrerasin aikaisemmat Suomen konsertit on nähty Turussa: vuonna 1991 yhdessä Montserrat Caballén kanssa ja Itsenäisyyspäivän gaalassa kaksi vuotta myöhemmin sopraano Ilona Tokodyn kanssa. Jouluna 2010 hän lauloi Turkuhallin 20-vuotisjuhlakonsertissa. Ensi syksynä yleisöllä on mahdollisuus nähdä hänet vihdoinkin Helsingissä.

Uransa aikana 73-vuotias Carreras on esiintynyt lähes kaikkien arvostetuimpien kapellimestarien kanssa. Hänen oopperarepertuaarinsa kattaa yli 65 teosta, joista tärkeimpinä La Bohème, Carmen ja Naamiohuvit. Oopperan lisäksi José Carreras on konsertoinut maailman suurimmissa konserttitaloissa.