Jussi Hakulisen Yön Viimeinen Varietee -kiertue muuttuu yhdeksi isoksi konsertti-illaksi, joka nähdään Tampereen Tähti Areenalla 12.2.2022.

Helsingin ja Rovaniemen konserttiin ostetut liput voit käyttää sellaisenaan Tampereen TähtiAreenalla 12.2.2022 järjestettävään Jussi Hakulinen - Yön Viimeinen Varietee konserttiin.Helsingin ja Rovaniemen konserttiin ostetut perusliput oikeuttavat pääsyn Tampereen TähtiAreenan permannolle (Huom. Ei istumapaikkoja). Helsingin ja Rovaniemen konserttiin ostetut VIP-liput käyvät sellaisenaan Tampereen TähtiAreenan VIP-tilaisuuteen.

Jos käytät Helsingin konsertin lippusi Tampereen konsertissa, sinulle korvataan Helsingin konsertin ja Tampereen konsertin välinen hintaero.Hyvitys hintaerosta palautetaan TähtiAreenalla saapuessasi tapahtumaan.Helsingin konserttiin lipun ostaneille on tätä varten oma sisääntulokaista.

Helsingin ja Rovaniemen konserttiliput voit myös palauttaa tämän linkin kautta: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/requests/newticket_form_id=360001561877&fbclid=IwAR2WozKBYbRkJrkUezvTHpeougleh4H--MxP_TI1yhuBwEmE_PPX9rHJY_I
Palautus on mahdollista 1.2.2022 saakka.

Palautuksen sijaan voit valita myös lahjakortin Loud'n Liven tapahtumiin. Lahjakortin summa vastaa palauttamasi lipun summaa...Tampereen konsertti on kunnianosoitus 40 vuotta täyttäneelle Yölle sekä edesmenneelle Olli Lindholmille. Samalla kyseessä on viimeinen kerta, kun Jussi Hakulinen tekee esiintymisen, joka keskittyy hänen kynästään peräisin oleviin Yö-hitteihin.

Tampereen konsertissa nähdään vierailijoina:

Pauli Hanhiniemi, Vesku Jokinen, Herra Ylppö sekä Skädäm.

TAMPERE

12.02.2022 Tähtiareena