Jussi Hakulinen - Yön viimeinen varietee -kiertue kokoaa Yö-yhtyeen ystävät yhteen ensi syksynä kolmelle areenakeikalle.

12.02.2022 TähtiAreena, Tampere

04.02.2022 Lappi Areena, Rovaniemi

19.02.2022 Hartwall Areena, HelsinkiHakulisen Yölle säveltämiin ja sanoittamiin kappaleisiin keskittyvät upeat illat kuullaan 4. syyskuuta Tampereen TähtiAreenalla, 24. syyskuuta Rovaniemen Lappi Areenalla sekä 8. lokakuuta Helsingin Hartwall Areenalla.

Tulevat keikat ovat kunnianosoitus tänä vuonna 40 vuotta täyttävälle Yölle sekä edesmenneelle Olli Lindholmille. Samalla kyseessä on viimeinen kerta, kun Jussi Hakulinen tekee kiertueen, joka keskittyy hänen kynästään peräisin oleviin Yö-hitteihin.Lämpimässä hengessä nykyisen Yö-yhtyeen kanssa sovitulla tulevalla kiertueella on mukana myös vierailijoita, jotka ovat jollain tavalla liittyneet Yö-yhtyeen tai Jussi Hakulisen historiaan tai ovat itsekin bändin faneja.

Hartwall Areenalla ovat mukana muun muassa Pate Mustajärvi, Herra Ylppö, Vesku Jokinen sekä Pauli Hanhiniemi. Tampereella vierailee Herra Ylppö, Pauli Hanhiniemi, sekä Skädäm. Rovaniemella Lappi-Areenalla lavalle nousee Hakulisen lisäksi Pauli Hanhiniemi, sekä Herra Ylppö.
Hakulisen kynästä on lähtöisin suuri osa Yön ensimmäisten hittilevyjen suurimmista biiseistä, joista kruununjalokivi on tietenkin Joutsenlaulu, jossa Jussi myös toimi laulajana. Muita areenakiertueella kuultavia Hakulisen kynäilemiä jättihittejä ovat muun muassa Likaiset legendat, Särkynyt enkeli, Kuorotyttö, Rakkaus on lumivalkoinen, Hän tanssi kanssa enkeleiden, Kiitos ja kunnia sekä Yhden illan varietee.TAMPERE

12.02.2022 Tähtiareena


ROVANIEMI

04.02.2022 Lappiareena


HELSINKI

19.02.2022 Hartwall Arena