ALAVUS

6.8.2022

PESÄPALLOKENTTÄ
K-18

Illan alustava aikataulu

18:30 - 19:30 Juliet Jonesin Sydän
20:15 - 21:15 Dr. Feelgood (UK)
22:00 - 00:00 Kolmas Nainen

Kolmas Nainen juhlistaa 40-vuotista uraansa kotikylän juhlakeikalla elokuussa 2022!

Mukana myös Dr. Feelgood (UK) ja Juliet Jonesin Sydän


6.8.2022 Alavuden pesäpallokentällä kuullaan ainutlaatuinen hittikavalkadi oman kylän poikien esittämänä, kun Kolmas Nainen -yhtye juhlii pyöreitä - tai ainakin melkein, onhan bändin alku aina liukuva käsite. Neljän vuosikymmenen aikana kirjoitetut hittibiisit ovat olleet joka tapauksessa soundtrackina monien fanien elämässä, joten nostalgialla vahvasti latautunut spektaakkeli on taattu."Olen suorastaan hämmästynyt, että bändimme on vielä kasassa kaikkien näiden vuosien jälkeen! Ja että vieläkin teemme uutta musiikkia omaksi iloksemme ja ajatuksiemme selvittämiseksi", laulaja Pauli Hanhiniemi iloitsee ja jatkaa: "No mutta näin tässä on kuitenkin käynyt, ja sitä sietää kyllä juhlistaa konsertilla kotikylillä Alavudella. Toiveissa ja tavoitteena on kunnon kekkerit, jollaisia ei ihan joka vuosikymmen järjestetä!"Juhlatapahtuman vieraina ennen Kolmannen Naisen keikkaa nähdään Juliet Jonesin Sydän sekä brittiläinen Dr. Feelgood. Vaikka välimatkaa brittivieraiden ja Pohjanmaan välillä on melkoisesti, ovat Kolmas Nainen ja Dr. Feelgood seikkaileet samassa sähkökitaraboogien värittämässä musiikkiperheessä läpi vuosikymmenten, ja Kolmas Nainen -yhtye onkin saanut nauttia myös "Alavuden Dr. Feelgood" -lempinimestä bändin ensilevytyksestä alkaen. 

Kolmas Nainen VIP-MENU: 
Ruoka tarjolla Vip-alueella: 18.30-22.00

UUNIPERUNA BUFFET:

Isoja uuniperunoja foliossa, jotka saa itse täyttää haluamallaan tavalla.
Itse valmistetut kotimaiset lihat ja kasvisruoat:
- Ylikypsää BBQ-pulled porkia
- Inkiväärikorianteri pulled chicken 
- Nokkosella maustettua tomaattista härkistä

Lisäksi salaattipöytä, jossa vihersalaattia herneenversoilla, suolakurkkuja, marinoitua vesimelonia ja ananasta, oliiveja kapriksilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla, marinoitua punasipulia, jalapenoja, remouladea ja valkosipulimajoneesia.

Leipä ja levite.

Kahvi/tee (maito ja kauramaito)
Kahvin ja teen kanssa pientä kastettavaa.

Tutun kuusihenkisen poppoon lisäksi lavalla tullaan näkemään tunnettuja vierailijoita, jotka paljastetaan vasta tuonnempana.Vuonna 1982 virallisesti perustetun ja kaksi vuotta myöhemmin Rockin SM-kisoista suurempaan maineeseen nousseen Kolmannen Naisen jo ikivihreiksi muotouneisiin biiseihin lukeutuvat muun muassa Tästä asti aikaa, Elämän tarkoitus, Niin sen täytyi olla, Tango Taisteluni, Äiti pojastaan pappia toivoi, Valehtelisin jos väittäisin sekä Hyvää ja kaunista, jotka lukeutuvat myös maan karaokebaarien ykkösbiiseihin kansallislaulujen tapaan.


Kolmas Nainen on julkaissut kymmenen studioalbumia, joista viimeisin Linjassa julkaistiin vuonna 2019. 

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa, sekä Tiketissä. Liput alkaen 59€.
Kenttä- ja prioritylippuja nyt myös myynnissä rajoitettu määrä Urheiluaallossa Alavudella (Järviluomantie 5).

Tapahtuma on K-18.
Yritys- ja ryhmätilaukset: yritysmyynti@loudnlive.fi