REKRY AUKI!

15/03/2024

Hae mukaan meidän tiimiin luomaan upeita elämyksiä ihmisille!

Loud 'n Live Promotions Oy järjestää kesällä festivaaleja, sekä konsertteja ympäri Suomen. Etsimme tulevalle kesälle tiimiimme tuottajia, teknistä tuottajaa, sekä ravintolapäällikköä.

Tehtävämme on tuottaa festivaaleja, konsertteja ja tapahtumia, joissa asiakkaamme aidosti viihtyvät ja jotka jäävät mieliin ikimuistoisina kokemuksina ja elämyksinä. Haemme tiimiimme tuottajia, jotka ovat intohimoisia alaa kohtaan ja haluavat olla mukana uusien - ja jo perinteiksi muodostuneiden festivaalien kehittämisessä mukana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, inspiroivat ja tsemppaavat kollegat

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Odotamme sinulta kokemusta suurtapahtumien tuotannosta, sekä tapahtumatuotannon käytännön ja siihen liittyvän lainsäädännön osaamista. Alalle sopiva koulutus ei ole välttämätön, mutta katsomme eduksi esimerkiksi seuraavat AMK-tutkinnot: Kulttuurituottaja, Medianomi, Tradenomi, Restonomi yms.

Ravintolapäälliköllä tulisi olla kokemusta hallita isoja kokonaisuuksia, tilauksia, sekä toimia esihenkilönä.

Myös englanniksi kommunikointi tulisi olla sujuvaa. Arvostamme hyvää kykyä kommunikoida, kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja.

TYÖPAIKKA - JA AIKA
Työn tarkasta aloittamisajankohdasta sovitaan erikseen tehtävään valitun henkilön kanssa. Toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Helsingissä, mutta voit tehdä töitä osittain myös etänä mistä tahansa. Odotamme kuitenkin työntekijöiden osallistuvan tarvittaessa lähipäiviin Seinäjoen toimistolla. Tapahtuma-viikoilla työskennellään sielä missä tapahtuma järjestetään, jolloin työnantaja korvaa matka -ja majoituskulut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: rekry@loudnlive.fi ja kerro meille miksi juuri sinä sopisit työtehtävään. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi ja CV.

Lisätietoja työtehtävistä voit tiedustella: rekry@loudnlive.fi

Haku päättyy 25.3. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.