IL DIVO • 15TH ANNIVERSARY TOUR

Il Divo palaa Suomeen 15-vuotisjuhlakiertueellaan!

Yhtye nähdään Helsingissä 10. lokakuuta uuden ohjelmiston kera. Viime vuoden lopulla Helsingin Jäähallin täyttänyt Il Divo -kvartetti palaa Suomeen suuren kysynnän siivittämänä,ja tämä maailman suosituin pop-oopperakvartetti konsertoi jälleen Helsingin Jäähallissa torstaina 10. lokakuuta.

Viimeksi uuden elokuvasävelmiin keskittyneen Timeless-albuminsa tiimoilta Helsingissä nähty upea nelikko juhlii paraikaa 15-vuotista uraansa, joten luvassa on läpileikkaus miljoonia myyneen yhtyeen vuosien parhaista paloista. Konsertti on osa yhtyeen syksyn kiertuetta, jonka muut päivät löytyvät pian yhtyeen nettisivuilta.

Pop-oopperakvartetti Urs Bühler (tenori), David Miller (tenori), Sébastien Izambard (vox popul) ja Carlos Marín (baritoni) päättelee tällä hetkellä Yhdysvaltain-kiertuettaan ja suuntaa siitä Etelä-Amerikkaan ja kesällä takaisin Eurooppaan esiintyen muun muassa Iso-Britanniassa ja Espanjassa. Yhtye aikoo pysytellä lavoilla vielä ainakin seuraavat 15 vuotta, mikäli fanit niin haluavat.

"​Kiert​ ​ueella vietetään paljon aikaa lentokoneissa, joissa ilma on kuivaa, aina on vaara sairastua, eri aikavyöhykkeet saavat aikaan jetlagin...mutta se on vain tämän homman luonne" ,​ Miller kertoi The Irish Newsin haastattelussa lisäten, että hyvä käytös ja huumori ovat siivittäneet nelikon yli näiden arkielämän karikoiden.

"​Yritämme pitää homman niin kevyenä kuin pystymme, vaikka se ei ole aina helppoa, kun paineet esiintyä joka ilta tai joka toinen ilta ovat niskassa. Mutta nyt olemme tämän laivan kapteeneita",​ hän lisää tyytyväisenä.

www.ildivo.com

10.10.2019, Helsingin Jäähalli
Helsinki


Liput alkaen 59€

Silver VIP

sisäänpääsy 17.30 sis. eteispalvelut
Il Divo VIP-passi
Buffet-illallinen Peto-klubilla 17.30-19.30
Istumapaikat permannon etulohkossa

Royal VIP

• Sisäänpääsy 17.30 sis. eteispalvelut
• Il Divo - Timeless VIP-passi
• Buffet-illallinen Royal-ravintolassa 17.30-19.30
• Istumapaikat permannon parhailta paikoilta