HELSINKI

27.10.2022 Kultturitalo

STRAY CATS -LEGENDA
LEE ROCKER RAVISTAA KULTTUURITALOA ROCKABILLYLLA LOKAKUUSSA 2022!

Helsingissä raikuvat myös kaikki suurimmat Stray Cats -hitit
Mahdollinen "lämmittelijä" ilmoitetaan myöhemmin.

Liput 49€ / 59€
Ovet - klo 17:30
Showtime - klo 18:30
*järjestäjä pidättää oikeuden ohjelma ja aikataulumuutoksiin*.

Vastikään uuden Dog House Shuffle -videonsa Billboard Magazinessa ensinäytössä esitellyt Stray Cats -legenda Lee Rocker alias Leon Drucker saapuu Suomeen ensi vuonna. Lee Rocker on nähty viimeksi Stray Catsin kanssa Suomessa vuonna 2008, jolloin yhtye myi Helsingin Jäähallin loppuun.Vireä rokkari tiedostaa hyvin Stray Catsin merkityksen koko hänen elämälleen, ja vastikään julkaistu uusi Dog House Shuffle onkin kunnianosoitus menneelle monin eri tavoin.

"Ajattelin 40-vuotista uraani Stray Catsissa, kaikkea siinä koettua ja pystybassoa, joka aloitti koko tämän homman. Nuo ajatukset siivittivät minut biisin avauslainiin: Took me 'round the world and I changed my name/found a little fortune, found a little fame/Doin' the dog house shuffle" -- which is right out of my story. Dog House is what they call the upright bass, so it's a tribute to the bass itself and a lot of the players that I came up listening to'", Rocker kertoo.Mukana kappaleen videolla on tavalla tai toisella melkoinen joukko soittajia aina Elvis Presleyn Bill Blackista Fred Maddoxiin ja Willie Dixoniin. Suuri osa videolla olevasta porukasta on siirtynyt jo eri bändiin, ja se saa Lee Rockerin hivenen allepäin: "Meitä on enää jäljellä pieni joukko. Tämä ei ole kitaramaailma, vaan pystybassojengi, joka on pieni kapinallisten sakki.

"Stray Cats palasi yhteen bändin 40-vuotisen uran kunniaksi viime kesänä, ja trio julkaisi ensimmäisen uuden studioalbuminsa "40" 26 vuoteen.

"Kaikki tänä vuonna on ollut mahtavaa. Bändi soundasi hyvältä, meillä oli älyttömän hauskaa ja hommaahan vaan jatkettiiin ja jatkettiin siitä syystä, että meillä kolmella oli niin nastaa".

Esiintyminen Suomessa on osa miehen tulevaa visiittiä Euroopassa.

leerocker.com
www.facebook.com/thestraycatleerocker

Tapahtuman siirtyessä jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös vuoden 2022 konserttiin.

(Myös Finlandia-talolle vuoden 2020 konserttiin ostetut ja säilytetyt liput käyvät sellaisenaan Kulttuuritalolla 27.10.2022 järjestettävään konserttiin. Finlandia-talolle lipun ostaneille on varattu valmiiksi hyvät paikat Kulttuuritalolta).

Jos uusi päivä ei ole sopiva, liput voi halutessaan myös palauttaa. Palautus on mahdollista 31.10.2021 saakka. Palautus onnistuu alla olevien ohjeiden mukaisesti:

Tiketin palautukset:

Tiketistä ostettujen lippujen palautus onnistuu tämän linkin kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Lippupisteen palautukset:

Lippupisteeltä ostettujen lippujen palautus onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: palautukset@loudnlive.fi

Liitä viestiin seuraavat tiedot:

- Lipun numero (viivakoodin numerosarja)
- Tilaisuuden nimi (sisältäen tilaisuuden päivämäärän)
- Katsomo/Rivi/Paikka
- Palautettavan lipun summa (Huom. Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta.)
- Tilinumero, johon haluat palautuksen maksettavan

Lipunmyynti vuodelle 2022 siirtyneeseen tapahtumaan jatkuu Lippupisteellä.