MICHAEL BUBLE

21.10.2019 Hartwall Arena
Helsinki

Liput:

Lava PIT 147,00€
Permanto etuosa A-E 149,00€
Permanto takaosa C-F 139,00€
Alakatsomot 107-120 129,00€
Yläkatsomot 303-316 99,00€
Pyörätuolipaikat 99,00€

Vip Experience: Lava PIT 547,00€
Vip Experience: Permanto etu A-E 527,00€

Michael Bublé ́s VIP Experience
One GA pit ticket or premium reserved seat Pre-show reception
One commemorative VIP ticket
One Michael Bublé 'love' gift bag
One signed lyric poster
Crowd free merch shopping
On-site VIP rep
All packages are NON-TRANSFERABLE; NO CUSTOMER NAME CHANGES will be permitted under any circumstances.

Tietoa tilaisuudesta

Michael Bublé ́s VIP Experience
One GA pit ticket or premium reserved seat Pre-show reception
One commemorative VIP ticket
One Michael Bublé 'love' gift bag
One signed lyric poster
Crowd free merch shopping
On-site VIP rep
All packages are NON-TRANSFERABLE; NO CUSTOMER NAME CHANGES will be permitted under any circumstances.

You will receive an email from Warner Music Artist Services approximately 48-72hrs before the performance date with instructions regarding VIP. All programs & times may vary date-to-date and are subject to modification at any time for any reason however VIP will take place prior to the advertised time of doors.

Collector tickets are for commemorative purposes only. The Collector ticket does not gain or authorise access into the venue, VIP or any backstage areas. All merchandise to be collected from the venue on the night of the show. The lead purchaser must provide photo ID and order confirmation at the event in order to be allowed entry. If you have questions regarding the package or have not received your instructions in the timeframe indicated,

An evening with Michael Bublé -
Michael Bublén suuri maailmankiertue Suomeen.

Konsertin alustava aikataulu:

18:00 Ovet auki

20:00 Michael Bublé 
Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. 

Yli 60 miljoonaa albumia myynyt, Grammy-palkittu Michael Bublé valloittaa Helsingin Hartwall Areenan lokakuun 21. päivänä. Esiintyminen on osa vuoden 2019 suurta maailmankiertuetta, joka alkaa helmikuun 13. päivänä Floridan Tampasta ja nähdään muun muassa Madison Square Gardenissa New Yorkissa sekä Los Angelesin Staples Centerissä. Kaikkiaan 27 keikkaa sisältävä Yhdysvaltain-osuus on kuitenkin vasta alkusoittoa koko maailman kattavalle matkalle, jonka soundtrackina soi erityisesti tämän viikon perjantaina julkaistava uusi albumi.

Love-pitkäsoitto on järjestyksessään Michaelin kahdeksas studioalbumi, ja ennen tätä hän on ehtinyt kiertää maailman viidesti keräten areenat täyteen väkeä, voittaa neljä Grammy-palkintoa ja myydä yli 60 miljoonaa albumia.

Bublén erityislaatuinen samettinen ääni on tuonut Bublélle uskomatonta menestystä, mutta kaksi vuotta sitten hänen elämänsä sai käänteen, joka muutti miehen suhtautumisen elämään ja laittoi arvot uusiksi:

Bublén perhettä kohtasi tragedia Michaelin edellisen Nobody But Me -albumin julkaisuviikolla vuonna 2016, ja tapahtunut asetti Bublén koko uran uuteen valoon, ja hän on jopa harkinnut vetäytymistä musabisneksestä kokonaan. Kaikki nämä tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen, missä ollaan nyt.

"Se kokemus antoi minulle todellista perspektiiviä elämään ja muutti täysin näkemykseni siitä, mikä on tärkeää minulle", Bublé kertoo. Pikkuhiljaa palo musiikin pariin kuitenkin palasi bänditovereiden kanssa vietetyn vapaa-ajan myötä. Videopelit ja pizzan syönti alkoivat tuntua tylsältä verrattuna jammailuun.

"Luulen, että tarvitsin pienen muistutuksen siitä, miten paljon rakastan musiikin tekemistä. Enää kyse ei ollut siitä, palaanko musiikin pariin, vaan enemmän siitä, että voinko tehdä sen omilla ehdoillani; voinko tehdä rakastamiani kappaleita läheisten ihmisten kanssa siten miten haluan, puhtaasti ilosta ja autuudesta. Kun tiesin sen olevan mahdollista, lähdin siihen täysillä", Bublé jatkaa.

Love on Bublén mukaan kuin kokoelma pieniä tarinoita rakkaudesta ja siitä mistä siinä on kyse, kaikkine puolineen, synkkine ja valoisine hetkineen. Albumin tuottajina toimivat Michaelin lisäksi David Foster sekä Jochem van der Saag.

"Tämä kuulostaa ihan taiteelliselta hömpältä, mutta tuntui siltä, että kappaleet valitsivat minut. On erikoista, miten universumi vain tiputtelee asioita syliisi", Bublé toteaa.

Levy on samalla ylistys rakkauden parantavalle voimalle, tässä tapauksessa sekä tekijää että kuulijaa ajatellen. Bublén fanien tuki synkimpinä aikoina kuuluu myös levyllä.

"En ole tuntenut itseäni näin vapaaksi sitten urani alkuaikojen, jolloin en murehtinut tuloksista. Olin ehkä unohtanut sen ilon ja oikean syyn, miksi rakastin tätä niin paljon. Toivon vain, että en olisi tarvinnut näin rajua asiaa saadakseni tämän opetuksen, mutta nyt se meni näin", Bublé kertoo.

"Läpikäymämme kokemukset antoivat minulle uskoa ihmisiin ja ihmisyyteen. Tunsin itseni siunatuksi monin eri tavoin, ja yksi näistä siunauksista on mahdollisuus tehdä jotain rakastamaani ja vielä mahdollista luoda sillä jotain positiivista maailmaan."