HELSINKI

19.5.2022 Kultturitalo
Liput: Alk. 59 eur

Loppuunmyyty.
--
Nick Mason`s Saucerful of Secrets tuo Pink Floydin
alkuaikojen helmet Kulttuuritalolle.

Koronaepidemian jatkumisesta johtuen Nick Mason's Saucerful of Secretsin konserttikiertue siirtyi edelleen ja 8.6. 2021 suunniteltu konsertti Kulttuuritalolla siirtyi myös.

Olemme saaneet uuden päivän artistilta ja konsertin uusi päivä on 19.5.2022. Paikkana säilyy
Kulttuuritalo.Kaikki jo ostetut liput 12.6.2020 ja 8.6.2021 konserttiin käyvät sellaisenaan siirtyvään konserttiin vuodelle 2022 ja ei aiheuta muutoksia. Mikäli uusi päivä ei sovi teille niin käytössä on muutama vaihtoehto lipun palauttamiseen. Mikäli haluat lipun palauttaa, niin se on mahdollista tehdä 12.6.2021 saakka. Ohjeet tähän löytyy tuosta alempaa.Paikka:

Kulttuuritalo
Aika: 19.5.2022
Liput: Alk. 59e 


LIPPUPISTE:
Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin tai toiseen saman järjestäjän tapahtumaan
Lippupiste hoitaa peruttujen tapahtumien lippupalautuksia myös lahjakortteina.Mikäli haluat vaihtaa perutun konsertin liput lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin Lippupisteelle 8.6.2021 mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2€/min+pvm).

Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
- asiakkaan yhteystiedot
- palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero
Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle tapahtuman järjestäjän lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita/käsittelymaksua. 

Lahjakortti käy vain Loud'n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin.Lipun voi vaihtaa myös toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan. Lippuvaihdoista voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi

Lippujen palauttaminen

Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita/käsittelymaksua ja toimitusmaksuja ei palauteta).

TIKETTI:
LIPUN PALAUTTAMINEN / LAHJAKORTTI:
Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Siellä pystyt valitsemaan lahjakortin Loud N Liven tapahtumiin joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Palautukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä Tikettiin.Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan, ilmoittamalla Tikettiin lippunumerosi ja yhteystietosi.

Mikäli vaihdat lippusi kalliimpaan lippuun, veloitamme lippujen erotuksen kätevimmin sähköpostilaskulla.Pyydämme huomioimaan, että lippukaupoissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten kaikenlainen asiointi tulisi tehdä netin välityksellä.

Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketti: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

Suomen Pink Floyd -fanit pääsevät toden teolla nauttimaan yhtyeen alkuvuosien helmistä Helsingin Kulttuuritalossa toukokuun 19. päivänä, jolloin vuonna 2019 Prog-lehden progejumalaksikin kruunattu Pink Floyd -rumpali Nick Mason tuo yhtyeensä Suomeen. Huippumuusikoista koostuva Nick Mason´s Saucerful of Secrets soitti ensimmäisen keikkansa Lontoossa vuonna 2018, ja yhtye luo esiintymisissään ainutlaatuisen fiiliksen, joka henkii 1960-1970-lukujen taitetta. Kiertueen kappalevalikoimassa on kuultu parhaita paloja aina vuoden 1967 The Piper At The Gates Of Dawn -albumilta vuoteen 1971, jolloin Pink Floyd julkaisi Meddle-pitkäsoittonsa.Mukana on kuultu myös ainutlaatuisia liveversioita esimerkiksi kappaleista Lucifer Sam, Arnold Layne sekä Bike, joita ei aikoinaan otettu mukaan Pink Floydin silloisiin livesetteihin laikaan.Psykedeelisessä rockyhtyeessä ovat mukana kitaristi Lee Harris, Spandau Ballet -yhtyeestä tutuksi tullut kitaristi Gary Kemp sekä pitkäaikainen Pink Floyd -ulkojäsen, basisti Guy Pratt. Kosketinsoittimista ja ohjelmoinnista vastaa Dom Beken.

Kuten Nick Mason on sanonut alusta lähtien; tavoitteena on vangita juuri 60- ja 70-lukujen vaihteen tunnelma, ei niinkään perustaa varsinaissta tribuuttiyhtyettä, sillä 14 vuotta sitten kuollutta Syd Barrettia ei voi vain korvata. Syd jätti bändin vuonna 1968.Yhtye on saanut myös muiden Pink Floyd -jäsenten hyväksynnän, ja Roger Waters on nähty jopa vierailijana Saurceful of Secretsin keikalla New Yorkissa vuonna 2019.

www.thesaucerfulofsecrets.com
www.facebook.com/saucerfulofsecretsofficial