8.6.2021 
Kulttuuritalo
Helsinki

Pink Floyd -legenda Nick Mason Suomeen kesäkuussa 2021

Nick Mason`s Saucerful of Secrets tuo Pink Floydin
 alkuaikojen helmet Kulttuuritalolle.

Koronaepidemian johdosta Nick Mason's Saucerful of Secretsin konserttikiertue siirtyi ja 12.6. suunniteltu konsertti Kulttuuritalolla siirtyi tulevaisuuteen. Olemme saaneet uuden päivän viimein artistilta ja konsertin uusi päivä on 8.6.2021. Paikkana säilyy Kulttuuritalo.Kaikki jo ostetut liput 12.6.2020 konserttiin käyvät sellaisenaan siirtyvään konserttiin vuodelle 2021 ja ei aiheuta muutoksia. Mikäli uusi päivä ei sovi teille niin käytössä on muutama vaihtoehto lipun palauttamiseen. Mikäli haluat lipun palauttaa, niin se on mahdollista tehdä 11.7. saakka. Ohjeet tähän löytyy tuosta alempaa.
Pink Floyd -legenda Nick Mason Suomen konsertti siirtyi, uusi päivä on kesäkuussa 2021!

Liput: Alk. 69e
Ohjeet lipun vaihtamiseen/palauttamiseen. Voimassa 11.7. saakka

LIPPUPISTE:
Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin tai toiseen saman järjestäjän tapahtumaan
Lippupiste hoitaa peruttujen tapahtumien lippupalautuksia myös lahjakortteina.
Mikäli haluat vaihtaa perutun konsertin liput lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin Lippupisteelle 11.7. mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2€/min+pvm).
Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
- asiakkaan yhteystiedot
- palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero
Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle tapahtuman järjestäjän lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita/käsittelymaksua. Lahjakortti käy vain Loud'n Live Promotionsin järjestämiin tapahtumiin.

Lipun voi vaihtaa myös toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan. Lippuvaihdoista voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@lippu.fi
Lippujen palauttaminen

Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita/käsittelymaksua ja toimitusmaksuja ei palauteta).

TIKETTI:
LIPUN PALAUTTAMINEN / LAHJAKORTTI:
Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.
Siellä pystyt valitsemaan lahjakortin Loud N Liven tapahtumiin joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud'n Live tulee julkaisemaan syksylle 2020 ja talvelle 2021 n. 60 uutta konserttia ja tapahtumaa joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Palautukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä Tikettiin. 

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

Voit myös päivittää lippusi toiseen Loud'n Live Promotionsin järjestämään tapahtumaan, ilmoittamalla Tikettiin lippunumerosi ja yhteystietosi.
Mikäli vaihdat lippusi kalliimpaan lippuun, veloitamme lippujen erotuksen kätevimmin sähköpostilaskulla.

Pyydämme huomioimaan, että lippukaupoissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten kaikenlainen asiointi tulisi tehdä netin välityksellä.
Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketti: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen