OULU

12.-13.8.2022
Oulu, Kuusisaari
K 18

North Of Hell -metallifestivaali siirtyy ensi vuoteen 

Matkustusrajoitusten epävakaa tilanne syynä kansainvälisen tapahtuman siirtoon.

Tapahtuman ohjelmistosta yli puolet koostuu ulkomaisista artisteista, joten emme pysty toteuttamaan festivaalia tänä vuonna siinä laajuudessa, kuin tahtoisimme. Tahdomme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja tässä tilanteessa pystymme tekemään sen tahtomallamme tavalla ensi vuonna. Muualla maailmassa vallitsevien olosuhteiden johdosta artistien maahanpääsyä ei voida taata, sillä matkustusrajoitukset jatkuvat, vaikka olemmekin Suomessa jo paremmassa tilanteessa tapahtumien suhteen.

North Of Hell -tapahtumasta on kaavailtu monivuotista perinnettä, joka lunastaa paikkansa pohjoisella pallonpuoliskolla, ja metallin ystävät voivat laittaa jo nyt kalenteriinsa päivät 12.-13. elokuuta 2022! 

Ensi vuoden ohjelmistoa rakennetaan jo kovaa vauhtia, ja ensimmäiset vuoden 2022 North Of Hell -artistit julkaistaan mahdollisimman pian. 

North of Hell tuotantoJo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan.
Jos uusi ajankohta ei käy, liput voi palauttaa 20.9. asti. 
Lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu

Lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu

Ticketmaster: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/requests/new...
Tiketti: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan ostamasi lipun arvoisen lahjakortin käytettäväksi johonkin muuhun Loud N' Liven tapahtumaan.

Jos tahdot vaihtaa lippusi lahjakorttiin, onnistuu se lippukauppojen palautuslomakkeen kautta.#northofhell #northofhellfestival #metalfestival #oulu #visitoulu #festival