Progfeast  
02.11.2022
Kulttuuritalo, Hki

Ovet - klo 17:00

Pääsy saliin - klo 17:30

SOFT MACHINE - n. klo 18:00

MAN - n. klo 20:00

COLOSSEUM - n. klo 21:30


Maahantulorajoitusten epävarman tilanteen takia ja tapahtuman ohjelman koostuttua ulkomaalaisista artisteista, ProgFeast on päätetty siirtää vuodelle 2022. Tapahtuman uusi päivämäärä on 15.3.2022. Huom! Konserttipaikaksi vaihtuu Helsingin Kulttuuritalo.

Myös ohjelmistoon tulee muutoksia: Kulttuuritalolla nähdään esiintymässä
Colosseum, Soft Machine sekä Man.

Jo-ostetut-liput Helsingin Jäähallille käyvät sellaisenaan myös Helsingin Kulttuuritalolle siirtyneeseen konserttiin. Helsingin Jäähallille lipun ostaneille on varattu valmiiksi hyvät paikat Helsingin Kulttuuritalolta.Liput voi myös halutessaan palauttaa 31.10.2021 mennessä.

Palautus tapahtuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä liput on ostettu:
Ticketmasterin palautukset: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/requests/new...
Lippupisteen palautukset: https://web.lippu.fi/palautus
Tiketin palautukset: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Palautuksen sijaan voit myös valita lahjakortin Loud'n Liven -tapahtumiin,
joka vastaa palauttamasi lipun summaa.

Myynti Kulttuuritalolla 15.3.2022 järjestettävään ProgFeast -tapahtumaan jatkuu Lippupisteellä.

Progressiivisen rockin klassikot Colosseum, Soft Machine sekä Man saapuvat konsertoimaan Suomeen ensi vuonna!ProgFeast -nimeä kantava rock-elämys nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 15. maaliskuuta 2022.Kulttuuritalo täyttyy progressiivisen rockin kulmakivistä, kun Colosseum, Soft Machine ja Man saapuvat konsertoimaan Suomeen 15.3.2022.ProgFeast-tapahtuma on kuin progressiivisen rockin maittava pitopöytä, jonka ensimmäiset esiintyjät ovat toimineet innoittajina lukemattomille yhtyeille jo usean vuosikymmenen ajan. Loud n' Live Promotionsin järjestämän illan aikana seikkaillaan monimuotoisen musiikin laineilla aina psykedeliasta, jazzista, rockista ja klassisesta musiikista bluesiin:Nyt jo edesmenneen kaksikon, rumpali Jon Hisemanin ja tenorisaksofonisti Dick Heckstall-Smithin vuonna 1968 perustaman Colosseumin esiintymiset ovat sisältäneet aina massiivisia järkäleitä, jotka on maustettu virtuoosinomaisin sooloin, ja myös nykykokoonpano vaalii tätä perinnettä. Tienraivaajat olivat vuoden 1969 Valentyne Suite albumillaan maineikkaan Vertigo Recordsin ensimmäinen julkaisu. Sittemmin samalla merkillä ovat loistaneet esimerkiksi Black Sabbath, Status Quo ja Dire Straits.

Bändi lopetti aktiivitoimintansa ensimmäisen kerran vuonna 1971 ja piti 23 vuoden tauon palatakseen samalla kokoonpanolla jälleen vuonna 1994. Toisen kerran yhtye piti jäähyväiskeikkansa vuonna 2015, joten pian kuultava Suomen-vierailu on osa yhtyeen kolmatta tulemista.Niin ikään 1960-luvun lopulla perustettu Soft Machine molemmat luokitellaan Englannin kotiseutujensa Canterburyn perusteella Canterbury-skeneen, joka yhdisteli musiikkiinsa sävyjä psykedeliasta, jazzista, rockista ja klassisesta musiikista.
Vakuuttavan katalogin eritoten 1970-luvulla julkaissut Soft Machine on liikkunut musiikissaan psykedeelisen rockin ja jopa fuusiojazzin saralla, ja yhtyeen aikaisempia liveäänitteitä on saatu fanien iloksi julkaistua myös 2000-luvulla ennenkuulemattomina äänitteinä. Edelleen huomattavia kuulijamääriä esimerkiksi Spotifyssä keräävän yhtyeen viimeisin studioalbumi on vuonna 2018 julkaistu Hidden Details.Man-yhtyeen ja Suomen yhteinen tarina juontaa juurensa jo vuoteen 1976, jolloin bändi teki uransa alkumetreillä 12 keikan kiertueen Suomessa. Nyt Helsinkiin saapuvassa kokoonpanossa on mukana Man-väkeä jo kahdessa sukupolvessa; Martin Acen poika Josh Ace littyi bändiin vuonna 2005....
ProgFeast I 15.3.2021 I Helsingin KulttuuritaloESIINTYMÄSSÄ:
Colosseum
Soft Machine
ManLiput myy Lippu.fi: www.lippu.fi/progfeast
Liput 49-59€