26.-27.6.2020

Karjaa, Karis
Bulevardin puisto
Bulevard parken


raaseporifestivaali.com

Eppu Normaali + Iiro Rantala, Chisu ja muut kovat kotimaiset kaksipäiväiseksi laajenevaan Raasepori Festivaaliin


Ensimmäinen osa artisteista julkaistuna, mukana myös Erin, Jannika B sekä Happoradio

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Karjaalla järjestetty Raasepori Festivaali laajenee ensi vuonna kaksipäiväiseksi tapahtumaksi, ja ensimmäinen osa tämän vuoden tähtiartisteista julkaistaan tänään. Tapahtuman early bird -liput ovat myös nyt myynnissä.

Karjaan Bulevardin puistossa saadaan viikonlopun aikana täyslaidallinen tuttuja hittejä, kun Eppu Normaali tekee kesän ensimmäisen erikoiskeikkansa pianisti Iiro Rantalan kanssa. Ensi vuoden kattausta täydentävät Vain Elämää -kymppikaudellakin ihastuttanut Erin, pop-hittien uuden aallon kärkinimiin kuuluva Raaseporin oma tähti Jannika B, kiitellyn Momentum-kokonaisuuden viime vuonna julkaissut Chisu sekä tänä vuonna 20 vuotisjuhliaan viettävä Happoradio! Toinen osa Raasepori Festivaalin artistikattauksesta julkaistaan noin kuukauden sisällä, ja luvassa on kaksikielisen tapahtuman hengen mukaisesti myös vieraita Itämeren länsipuolelta.

Raaseporin kaupunki sekä sen yrittäjät lähtivät innolla mukaan uuteen tapahtumaan, ja debyyttivuoden menestys osoitti, että festivaalille oli selkeästi kysyntää.
"Se on myös merkki siitä, että uskalsimme lähteä kehittämään tapahtumaa kaksipäiväseksi. Palaute on ollut niin positiivista, että en muista milloin täysin uutta tapahtumaa olisi kiitelty ensimmäisenä vuonnaan. Vähillä soraäänillä selvittiin, ja jo nyt yhteistyökumppanit ovat innolla rakentamassa ensi vuoden tapahtumaa."

Raasepori Festivaalin early bird -liput ovat tulleet tänään myyntiin Tiketissä ja Lippupisteessä. Early bird -hinnat ovat voimassa aina helmikuun loppuun saakka.

Kahden päivän liput: 65€
Guest: 115€
Gold VIP: 159€
Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Kaikista lippukategorioista lisätietoa lipunmyyntipisteissä