NÄHDÄÄN ENSI KESÄNÄ 
2.-3.7.2021

Raasepori festivaali siirtyy vuodella eteenpäin vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Toista kertaa järjestettävä festivaali oli tarkoitus järjestää kesäkuun lopussa 26.-27.6.2020. 

"Tilanne on meille surullinen, mutta teemme tämän hallituksen päätöksen perusteella. Haluamme turvata asiakkaidemme, työntekijöidemme sekä yhteistyökumppaneidemme terveyden ja siksi päätös siirtää festivaali vuodella on erityisen tärkeää" promoottori Kalle Keskinen sanoo."

Kaikki jo ostetut liput vuoden 2020 festivaaliin käyvät sellaisenaan siirtyvään tapahtumaan vuodelle 2021. Vuoden 2020 lipulla sisään tulevalle lahjoitamme 21€ arvoisen lahjakortin 2021 tapahtumassa käytettäväksi (lisätiedot lippujen lunastamisesta ja sisällöstä myöhemmin nettisivuillamme) . Mikäli kuitenkin haluat lipun palauttaa, niin se on mahdollista tehdä toukokuun loppuun mennessä. Vaihtoehtona on myös vaihtaa lippu lahjakorttiin, joka käy Loud N Live Promotionsin tapahtumiin. Vaihto lahjakorttiin tapahtuu lippukaupan sivujen kautta.

Pyydämme huomioimaan, että lippukaupoissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten suosittelemme tekemään kaikenlaisen asioinnin netin välityksellä.

Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/