Vimpeliin uusi Saarikenttä Festivaali heinäkuussa kotimaisin huippuartistein!

Yksipäiväisen Saarikenttä Festivaalin lavalle nousevat Kolmas nainen, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Isac Elliot, Etta ja Hugo. 

Saarikenttä Festivaali järjestetään nimensä mukaisesti Vimpelin legendaarisella Saarikentällä. Samaisesta lauantaina 6. heinäkuuta alkavasta viikonlopusta jatkuu jo kahtena edellisvuonna järjestetty Pesisfestivaali.– Saarikenttä Festivaalin järjestämisestä puhuttiin jo viime vuonna mutta silloin olimme myöhässä ohjelmiston osalta. 

Tulevana kesänä tapahtuma nyt viimein toteutuu ja uskomme sen onnistumiseen, sillä Järviseudun alueella ei ole muita vastaavanlaisia musiikkitapahtumia. Saarikenttä Festivaali sopii lisäksi hienosti osaksi Pesisfestivaalin viikkoa, toteaa festivaalin musiikkipromoottori Kalle Keskinen. 

Festivaalialueella on useita ruoka- ja juomamyyntipisteitä. Alue jakautuu kolmeen osaan eli sallittuun ikärajattomaan alueeseen, K-18 VIP-alueeseen sekä K-18 anniskelualueeseen, joista jokaisesta on hyvä näkyvyys esiintymislavalle.– On hienoa, että saamme näin upean kattauksen kovia kotimaisia artisteja esiintymään tapahtumaamme. Uskomme että saamme Järviseudun asukkaat ja kesälomalaiset liikkumaan hyvin pesäpallokansaa unohtamatta, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala. 

Tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille, ja alle 10-vuotiaat pääsevät sinne lipun ostaneen aikuisen mukana ilmaiseksi. 

Saarikenttä Festivaalin järjestävät yhteistyössä Seinäjoen Vauhtiajot, Vimpelin Yrittäjät ja Vimpelin Veto.