4.-6.6.2020

Kaarina,
Hovirinnan ranta

saaristo-open.fi

SAARISTO OPEN JATKAA UUDISTUMISTAAN, ENSI VUONNA FESTIVAALI JÄRJESTETÄÄN KOLMEPÄIVÄISENÄ.

Saaristo Open -festivaali Kaarinan Hovirinnan rannassa täytti vuonna 2019 pyöreät 10 vuotta ja lunasti hurjimmatkin odotukset loppuunmyydyllä festarilla. Juhlavuoden kunniaksi alueella sekä ohjelmistossa tehtiin suuria uudistuksia ja se kannatti. Alue kasvoi yleisönsä mukana kaksinkertaiseksi, lavoja oli alueella kaksi ja livemusiikki soi koko festivaalin aukioloajan lähes taukoamatta. Uuden yhteistyön Turku Nuoret Rock Academyn kanssa toivotaan saavan jatkoa.

Kehitys ja uudistuminen jatkuu

Saaristo Open on valtakunnallisesti noteerattu kävijöiden kesken festivaalikesän avaavana tapahtumana, joten asiakasmäärännoustessa kohisten Saaristo Open jatkaa uudistumistaan ja ensi vuonna tapahtuma laajeneekin kolmepäiväiseksi. Kolmepäiväistä festivaalia toivotaan vuosittain palautteessa ja toivomus vihdoinkin toteutetaan. - Kehitys on ollut oikeaan suuntaan ja festivaali onkin kasvanut loppuunmyydyksi 24 000 kävijän tapahtumaksi. Ensi vuonna on oikea askel pidentää tapahtumaa kolmipäiväiseksi sen alkaessa jo torstaina. Lisäämällä kolmannen päivän tavoittelemme ensi vuodelle 30 000 kävijää, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

Lippukaupoille jo marraskuussa

Saaristo Open -festivaali julkaisee osan tapahtuman ohjelmasta marraskuun alussa. Samalla ensimmäiset edullisemmat lipputyypit saapuvat lippukauppoihin. Saaristo Open palaa Kaarinan Hovirinnan rantaan 4.-6.6.2020 kolme päivää täynnä ohjelmaa ja upeita artisteja.