KAARINA

7. - 8.6.2024 

Hovirinnan ranta
K-18

Saariston ohjelmisto täynnä kotimaisia huippunimiä

Uusina kiinnityksinä vuoden 2024 festivaalikesän avaavaan Saaristo Festivaaliin julkaistaan nyt
Kolmas Nainen, ibe, Abreu ja Indica saapuvat tähdittämään Kaarinan Hovirinnan rannassa 7.-8. kesäkuuta pidettävää Saaristo Festivaalia. Jo aiemmin Saaristoon on julkaistu Käärijä, Ellinoora, PortionBoys, Maija Vilkkumaa, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Ressu Redford, Pete Parkkonen, Ida Paul & Kalle Lindroth ja Reino Nordin.

Saaristo julkaisi aiemmin ensimmäiset artistinsa, joihin lukeutuvat Käärijä, Ellinoora, Portion Boys, Maija Vilkkumaa, Teflon Brothers, Arttu Wiskari, Pete Parkkonen, Ida Paul & Kalle Lindroth sekä Reino Nordin. 

Suuren suosion juo vuodesta 2010 saaneessa Saaristossa on luvassa suuri joukko kotimaisia huippuartisteja sekä uutuutena kovimpia ysäriartisteja esittelevä Retrolava.

Ensi kesänä Saaristossa on kaksi esiintymislavaa, joita tähdittävät Suomen kärkiartistit sekä kovimmat ysäri- ja retroartistit meiltä ja maailmalta. Retrolavat ovat saavuttaneet suuren suosion, ja ne ovat keränneet mittavan yleisön muun muassa viime kesänä Radio Nova Festivaalissa Helsingissä ja Tapiola Festivaalissa Espoossa. Nyt tämä suursuosittu konseptin huippuartisteineen saapuu myös Saaristoon.

Luvassa on vähintäänkin yhtä hyvää tunnelmaa kuin viime kesänä, jolloin Saaristo sai hyvää palautetta alueohjelmistosta sekä useista eri ravintolapaikoista ja juomapisteistään. Ensi kesän Saaristo Festivaalissa on myös ennätysmäärä istumatilaa, kun alueelle tuodaan peräti 2 000 istumapaikkaa.

Rajattu määrä edullisia Super Early Bird -lippuja on myynnissä 15. joulukuuta asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.

Saaristo Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 Saaristo Open -nimellä. Vuoden 2022 loppupuolella tapahtuma koki uudistuksen, ja se toteutetaan nykyisin Saaristo Festivaalina. Saaristo aloittaa Suomen ja etenkin Varsinais-Suomen festivaalikesän.