KAARINA

27. - 28.8.2021
 Hovirinnan ranta
K-18

saaristo-open.fi

Viime vuonna menestyksekkäästi elokuussa juhlittu Saaristo Open palaa jälleen kesän loppuun! 

Festivaali juhlitaan kaksipäiväisenä elokuun viimeisenä viikonloppuna 27. - 28.8.

Hallituksen keskiviikon neuvottelut koskien exit-strategiaa ovat luoneet vahvaa uskoa loppukesään.

Viime kesän suurimpiin tapahtumiin lukeutuva Saaristo Open järjestettiin aluehallintoviraston ohjeistuksilla ja noudattaen tarkasti turvallisuustoimia. Kaikille lipun ostaneille oli tarjolla kasvomaski, riittävästi käsidesipisteitä sekä vesipisteitä, joissa oli käsienpesumahdollisuus. Festivaalin laajojen terveysturvallisuustoimien johdosta tartuntaketjuja ei tullut.

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Säästämällä lippusi elokuulle saat etuja muun muassa myyntikojuihin. Tarkemmat infot eduista tiedotetaan Saaristo Openin nettisivuilla. Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu. Palautus onnistuu perjantaihin 11.6.2021 saakka. Tapahtuman ohjelmisto pyritään julkaisemaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian.


Lippujen palautus ja siirto onnistuu seuraavien linkkien kautta:
https://web.lippu.fi/palautus
https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud N' Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa.

Jos tahdot vaihtaa Lippupisteen lippusi lahjakorttiin, ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@lippu.fi

Jos tahdot vaihtaa Tiketin lippusi lahjakorttiin, onnistuu se tämän lomakkeen kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Lipunmyynti uusille päiville festivaaliin jatkuu Ticketmasterissa ja Tiketissä.
Ohjelmisto pyritään julkaisemaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian. 


Ota meidän sosiaaliset mediat seurantaan, jotta näet heti ajankohtaisimmat uutiset.

Seuraa meitä:
www.instagram.com/saaristo_open
www.facebook.com/SaaristoOpen