Maailman paras Ed Sheeran tribuutti saapuu Suomeen lokakuussa!

Tule kokemaan ennennäkemätön show ja laulamaan Ed Sheeranin suurimpia hittejä "Shape of You - the music of Ed Sheeran" -kiertueelle 28.10. Helsinkiin, sekä 29.10. Tampereelle.

Uskomattoman laulusolistin Daniel Eastin ja superlahjakkaan bändin voimin show on aidosti autenttinen tuotanto Edin useista miljoonia myyneistä albumeista Divide, Multiply, Equals sekä uusimmasta albumista Subtract. Danielin sanoin: "Koska olemme olleet Edin suuria faneja jo vuosia, on valtava kunnia minulle ja bändille esitellä hänen uskomattomia kappaleitaan uskollisille faneille mielettömissä paikoissa ja tarjota heille unohtumaton ilta, johon he kaikki voivat osallistua. "Shape of You" vie sinut matkalle Edin suurimpien hittikappaleiden pariin, joihin voi rakastua uudelleen ja uudelleen. 

Laajaan hittiluetteloon kuuluvat muun muassa Thinking Out Loud Sing, Lego House, Bad Habits, Shivers, Colourblind, Eyes Closed ja monet muut.Show käy varmasti läpi kaikki yleisön tunnetilat, kun luvassa on sentimentaalisia akustisia sovituksia, beatbox-räppiä sekä sielukkaita lauluosuuksia!