Tapiola Festivaali järjestetään uudella festivaalialueella!

Kahtena aiempana vuonna loppuunmyyty Tapiola Festivaali toteutuu yhteensä yli 30 huippuartistin voimin. Viime vuonna yli 30 000 kävijää kerännyt festivaali pidetään 16.-17. elokuuta suurimpana ulkomaisena esiintyjänään Boyzone-yhtyeestä uransa aloittanut Ronan Keating.

Tapahtumapaikkana on Espoossa sijaitseva Tapiola Golf, jossa on järjestetty aiemminkin suuria yleisötapahtumia, kuten viime elokuussa kaksipäiväinen musiikkifestivaali. Tapiola Golf sijaitsee keskeisellä paikalla, ja se on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Tapiola Golfin upea miljöö takaa erinomaisen festivaalitunnelman.

Tapiola Festivaalin nyt julkistettavia kotimaisia artisteja ovat Haloo Helsinki!, Gettomasa, Käärijä, Ibe, BEHM, Don Huonot, Ellinoora, Aliisa Syrjä, BESS, Egotrippi, Erika Vikman, Etta, Evelina, Kolmas Nainen, Mikael Gabriel, Mouhous, Pete Parkkonen ja Teflon Brothers.

Lähiaikoina julkaistaan lisää esiintyjiä sekä suuren suosion saanut Retrolava lukuisine artisteineen.

Tapiola Festivaali on suunnattu kaiken ikäisille aikuisille, ja sen ikäraja on edelleen K-18. Festivaali panostaa mittavan esiintyjämäärän lisäksi erityisen paljon alueen visuaalisuuteen, oheisohjelmaan sekä ruoka- ja juomatarjoiluihin. Uudistetulta VIP-alueelta löytyy istumapaikat peräti tuhannelle ihmiselle.

Festivaalin ruokavalikoimasta löytyy monenlaista tarjontaa kasvisvaihtoehdoista pizzoihin ja burgereihin sekä eksoottisempiin vaihtoehtoihin. Juomavalikoimasta löytyy isoja kotimaista merkkejä ja pienpanimoita sekä laadukkaita viinejä ja monia alkoholittomia vaihtoehtoja. Vesipulloa voit täyttää alueella maksutta.

Tapahtumaan myytiin ennakkoon viime kesän festivaalin jälkeen viikon aikana jo lähes 2 000 lippua. Festivaalialueelle järjestetään bussikuljetuksia eri puolilta Espoota.

www.tapiolafestivaali.fi