The Manfredsin 60-vuotisjuhlakiertue
saapuu Suomeen

60-luvun alkuhämäristä asti rhythm & blues -klassikkoja takoneen Manfred Mannin riveistä muodostunut The Manfreds saapuu Suomeen 8.9.2023 Helsingin Kulttuuritalolle. Manfred Mann oli mukana muovaamassa 60-luvun brittipopin soundia, eikä hyvässä kunnossa olevien herrojen terä ole päässyt tylsistymään.

Vuodesta 1991 asti toimineessa The Manfreds -kokoonpanossa mukana ovat alkuperäiset Mannfred Mann -yhtyeen laulaja Paul Jones, hänet paikannut Mike D'abo sekä kitaristi Tom McGuinness. Heidän lisäksi kiertueella soittamassa ovat rumpali Rob Townsend, basisti Marcus Cliffe sekä saxophonia ja huilua soittava Simon Currie.Illan aikana kuullaan todellinen hittikimara yhtyeen eri aikakausilta, kuten esimerkiksi Pretty Flamingo, 5-4-3-2-1, The One In The Middle, Fox On The Run and Do Wah Diddy Diddy.

Yli kaksituntisen konsertin luvataan sisältävän myös joitakin jazz - ja blues-covereita sekä valikoituja hittejä jäsenten soolotuotantojen puolelta.

"Muistan kun 60 vuotta sitten joulukuussa liityin Manfred Manniin, ja 30 vuotta myöhemmin kasasimme rivimme yhtä keikkaa varten. Juhlistimme silloin 50-vuotissyntymäpäivääni, emmekä osanneet aavistaa, että siitä muodostuisi pitkäikäinen reunion-kokoonpano", Tom McGuinness kertoo.

Paul Jones jatkaa:
"Ihmiset tulevat edelleen kyselemään, olisinko koskaan uskaltanut unelmoida, että tekisin tätä vielä kaikkien näiden vuosikymmenien jälkeen? Itse asiassa olen aina uskonut, että tulen jatkamaan tätä tähän ikään asti, ja vielä paljon pitempäänkin! Ainoa asia mitä en osannut aavistaa, oli että tekisin tätä vieläkin Manfredin nimen alla. Voimme kiittää Tom McGuinnesia siitä. Tällä kiertueella juhlistamme vuosien aikana muotoutuneen konseptimme pitkäikäisyyttä."

Manfred Manniin Paul Jonesin paikalle liittynyt Mike D'abo muistelee 60-luvun myllerrystä:
"Huomasin bändin kasvavan maineen ensimmäistä kertaa, kun 5-4-3-2-1 rynnisti listoja ylöspäin. Paul Jones uhkui nuoruuden itsevarmuutta, ja yhtyeellä oli uniikki vetovoima. Enpä osannut aavistaa tuolloin, että parin vuoden päästä tulisin liittymään heihin Paulin paikalle. Se oli uskomaton kunnia!Ja hyvänä uutisena tietenkin on, että The Manfreds on edelleen toiminnassa! Paul Jones, minä sekä Tom McGuinness soittamassa niitä hittejä, mitä kirjoitimme silloin vuosikymmeniä sitten. Tämä on aivan mahtava selviytymistarina!"

Hinnat alkaen 49€