HELSINKI

19.4.2023
Kulttuuritalo

The Waterboys saapuu Suomeen huhtikuussa!

Skotlantilainen folk rock -legenda The Waterboys saapuu konsertoimaan Helsinkiin ensi huhtikuussa. Mike Scottin kipparoima yhtye nähdään Kulttuuritalolla 19.4.2023 ja liput tapahtumaan tulevat myyntiin ensi viikon tiistaina 31. tammikuuta kello 11.

The Waterboysin maine liveyhtyeenä on vertaansa vailla. Muun muassa kelttimusiikkia, gospelia sekä kantria rockiin omaperäisesti sekoitteleva yhtye on soitttanut lukemattomia tiukkoja, inspiroivia sekä vahvasti improvisaatioon nojaavia keikkoja aina 80-luvun puolivälistä tähän päivään saakka. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluu Mike Scottin lisäksi kosketinsoittaja "Brother" Paul Brown, rumpali Ralph Salmin sekä basisti Aongus Ralston.The Waterboysin panos kulttuurikentällä on kiistämätön. Esimerkiksi Prince, The Killers, Fiona Apple sekä U2 ovat esittäneet yhtyeen The Whole of the Moon -klassikkoa, ja The Waterboys-tuotantoa ovat lainanneet myös niin indierokkarit kuten The War On Drugs, Dawes ja The Mystery Jets kuin Rod Stewartin sekä Tom Jonesin kaltaiset legendat.

The Whole Of The Moon kuultiin myös viime vuoden Netflix-hittileffassa Let It Snow sekä HBO:n The Affair -sarjassa. Paras paikka kokea The Waterboysin musiikkia on kuitenkin konserttisalissa, artistin itsensä esittämänä. 

Lämpimästi tervetuloa Kultturitalolle huhtikuussa!

Liput alk. 49€
Lipunmyynti alkaa tiistaina 31.1. kello 11:00 osoitteessa: 

https://www.lippu.fi/eventseries/name-3256396

Ovet klo 18:00
Pääsy saliin klo 18:30
Show klo 19:00