UB40

13.11.2019 The Circus
Helsinki

Liput: 59€
VIP-Liput 128€

Täyden palvelun myyntipisteestä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen, josta ne on ostettu. Lisätiedot: ​https://www.lippu.fi/palautus

Mikäli uusi ajankohta ei sovi teille, voitte hakea lippurahojen palautusta alla olevasta linkistä ​14.8. mennessä​: https://web.lippu.fi/palautus

UB40 ft. Ali Campbell & Astro tuo kesän Helsinkiin marraskuussa

Elokuun 14. päivälle Hernesaaren Rantaan suunniteltu UB40 ft. Ali Campbell & Astro -kokoonpanon keikkapäivämäärä siirtyy. Yli 70 miljoonaa levyä myyneen brittiläisyhtyeen miehistöstä koostuva bändi nähdään kiertueen aikataulullisista syistä Suomessa vähän myöhemmin tänä vuonna, ja kesäfiilikset saadaan takaisin Helsinkiin The Circukseen 13. marraskuuta! ​Jo aiemmin Hernesaaren Rantaan​ ​ostetut liput käyvät sellaisenaan​.

UB40 on yksi kaikkien aikojen suurimpia reggaenimiä, ja kaikki sai alkunsa, kun maahanmuuttajataustaisella seudulla asuneet koulupojat pistivät Birminghamissa vuonna 1978 pystyyn yhtyeen ja ristivät sen UB40:ksi (joka viittaa työttömyystukilomakkeeseen: "Unemployment Benefit, Form 40"). Yhtye pääsi pian lämmittelemään The Pretendersiä, ja sen jälkeen reggaeporukan nousukiito oli huikeaa.

Kaiken kaikkiaan urallaan yli 70 miljoonaa levyä myynyt ja Grammyjen parhaan reggaelevyehdokkuuden neljästi ansainnut UB40 muistetaan erityisesti hiteistään Red Red Wine, Kingston Town, One in Ten, Madam Medusa, Food for Thought ja Signing Off. Reggaepioneereiksikin kutsutut alkuperäisäänet Ali Campbell ja Astro ovat viimeisen viiden vuoden ajan kiertäneet isoja areenoita ympäri maailmaa esittäen UB40:n legendaarisia hittejä yhtyeen kolme vuosikymmentä kestäneeltä uralta sekä tuoretta musiikkia viime vuonna julkaistulta A Real Labour Of Love - albumiltaan.