6.11.2020 (LOPPUUNMYYTY)
SAVOY-TEATTERI
HELSINKI


7.11.2020 (LOPPUUNMYYTY)
SAVOY-TEATTERI
HELSINKI

ALKUPERÄISJÄSENISTÄ KOOSTUVA PROGEJÄTTI VAN DER GRAAF GENERATOR - KONSERTTI PÄIVÄT SIIRTYNEET MARRASKUULLE!

Konsertille on löytynyt uudet päivät, ne ovat 6. ja 7. marraskuuta. Paikkana pysyy edelleen Savoy. Aikaisemmin ostetut liput käyvät uusille päiville seuraavasti.
- 26.5. konsertin liput käyvät 6.11. konserttiin.
- 27.5. konsertin liput käyvät 7.11. konserttiin.

Mikäli uusi tapahtumapäivä ei sovi lipun ostaneelle, voi liput palauttaa 14.4. mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua.Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:https://web.lippu.fi/palautus/Liput voi myös palauttaa postitse.Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautusKalevantie 2 (B-talo)33100 TampereOstetuista lipuista hyvitetään lipunhinta.Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Vuonna 1967 perustetun yhtyeen ehdoton keulahahmo, lauluntekijä, kitaristi, pianisti ja laulaja Peter Hammill on tehnyt pitkän uran myös sooloartistina. Hammillin lisäksi kokoonpanoon kuuluvat kosketinsoittaja Hugh Banton ja rumpali Guy Evans, jotka kaikki soittivat jo yhtyeen esikoisalbumilla The Aerosol Grey Machine vuonna 1969. Tähän mennessä Van der Graaf Generatorilta on ilmestynyt 13 ylistettyä studioalbumia, joista viimeisin, vuonna 2016 julkaistu Do Not Disturb keräsi Soundissakin täydet viisi tähteä.

Peter Hammill on julkaissut soolouransa aikana 35 studioalbumia. Hugh Banton on puolestaan tulkinnut soololevyillään klassista musiikkia, muun muassa Johann Sebastian Bachin ja Gustav Holstin tuotantoa.

www.vandergraafgenerator.co.uk

Tapahtuma FacebookissaVan der Graaf Generator

Helsinki Savoy-teatteri 6.11.2020 & 7.11.2020

Ennakkoliput lippu.fi:stä alkaen 45€

Lisätiedot tapahtumasta:
Kalle Keskinen
Promoter
Loud'n Live Promotions
040 525 0181
kalle.keskinen@loudnlive.fi
www.loudnlive.fi